Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens historiske centrum udspringer omkring Piazza Garibaldi med et springvand og statue af den italienske helt af samme navn. Ønsker du mere handelsliv, så skal du bestemt overveje at aflægge byen et besøg på en tirsdag, hvor der er fødevaremarked - eller på en fredag, hvor der er et lidt større marked med både mad og tøj.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Seværdig seværdighed

En af byens største seværdigheder er kirken Sant'Andrea, der blev grundlagt i 600-tallet, men i dag står som den så ud i 1100-tallet. Kirken har bevaret sit romanske klokketårn og er smukt dekoreret med fresker og malerier, og et af malerierne forestiller Sankt Mikael, der med sit spyd skal til at gennembore dragen – dette er malet af den berømte maler Francesco Hayez. Fra havnen kan man gøre sig som vandgående turist og tage på udflugt til øen Montisola, der blandt andet er kendt for sine håndlavede fiskenet eller på rundfart i søen.

I juli kan man opleve Iseo Jazzfestival i byen.

Læs mere om Iseo

Skjul teksten
 
 
search map