Anmeldelser af Villa Stefano

 
Villa Stefano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Stefano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Idrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Stefano

Læs personlige anmeldelser af Villa Stefano som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Stefano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

perfekt ferie

smuk beliggenhed alt på stedet som man har brug for (slagter, bager, lille supermarked, og der er endda tyske aviser). cafe grande og isen i Hotel Alpino meget lækker. var meget godt drevet, alle meget rare. en stor kompliment til luca.

Villa Stefano
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Stefano
Villa med 4/6 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Inge og rejsefæller fra Søborg boede på Villa Stefano ved Idrosøen fra d. 8. til d. 15. maj 2010.

Villa Stefano ved Idrosøen var vi også meget glade for. Crone er en hyggelig by. Huset lå kun 10 meter fra søen, herligt til en kajaktur. Køkkenet og badeværelset er ikke noget at råbe hurra for (man skal ikke være for tyk, hvis man vil ind i brusekabinen), til gengæld var receptionisten på hotellet superflink.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map