Villa ved Idrosøen ved Gardasøen

Villa Stefano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Stefano ligger smukt i udkanten af Idro by, lige ned til søen og kun adskilt af en lokal grusvej. Samtidig med at du er midt i naturen, er der gåafstand til byen.

Bålhygge i haven

Villaen ligger i en stor have med græsplæne og træer, og med de imponerende bjerge i baggrunden. Der er en større møbleret terrasse og udendørs ildsted, hvor man kan sidde og nyde de lune sommeraftener. Der er en kort spadseretur til centrum af byen, hvor der er indkøbsmuligheder og enkelte restauranter.

Læs mere om Villa Stefano

Nøgleudlevering

Villa Stefano hører sammen med Hotel Alpino som ligger på byens torv. Det er netop på hotellet, at man henvender sig, for at få udleveret sin nøgle og bliver vist til villaen. Man kan parkere ved villaen.

Villa med 4/6 sovepladser
- Villaen er af ældre dato, og meget enkelt indrettet - men den fantastiske udsigt får hurtigt én til at glemme den manglende komfort. Villaen er på ca. 80 m², og består af køkken med komfur og køleskab, opholdsstue med satellit TV, pejs og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med hhv. to enkeltsenge og en dobbeltseng samt badeværelse med bruser og vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map