Villa ved Idrosøen ved Gardasøen

Villa Stefano

 
Villa Stefano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Stefano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Idrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Stefano ligger smukt i udkanten af Idro by, lige ned til søen og kun adskilt af en lokal grusvej. Samtidig med at du er midt i naturen, er der gåafstand til byen.

Bålhygge i haven

Villaen ligger i en stor have med græsplæne og træer, og med de imponerende bjerge i baggrunden. Der er en større møbleret terrasse og udendørs ildsted, hvor man kan sidde og nyde de lune sommeraftener. Der er en kort spadseretur til centrum af byen, hvor der er indkøbsmuligheder og enkelte restauranter.

Læs mere om Villa Stefano

Nøgleudlevering

Villa Stefano hører sammen med Hotel Alpino som ligger på byens torv. Det er netop på hotellet, at man henvender sig, for at få udleveret sin nøgle og bliver vist til villaen. Man kan parkere ved villaen.

Villa med 4/6 sovepladser
- Villaen er af ældre dato, og meget enkelt indrettet - men den fantastiske udsigt får hurtigt én til at glemme den manglende komfort. Villaen er på ca. 80 m², og består af køkken med komfur og køleskab, opholdsstue med satellit TV, pejs og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelser med hhv. to enkeltsenge og en dobbeltseng samt badeværelse med bruser og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Stefano

Læs personlige anmeldelser af Villa Stefano som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Stefano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

perfekt ferie

smuk beliggenhed alt på stedet som man har brug for (slagter, bager, lille supermarked, og der er endda tyske aviser). cafe grande og isen i Hotel Alpino meget lækker. var meget godt drevet, alle meget rare. en stor kompliment til luca.

Læs mere

Inge og rejsefæller fra Søborg boede på Villa Stefano ved Idrosøen fra d. 8. til d. 15. maj 2010.

Villa Stefano ved Idrosøen var vi også meget glade for. Crone er en hyggelig by. Huset lå kun 10 meter fra søen, herligt til en kajaktur. Køkkenet og badeværelset er ikke noget at råbe hurra for (man skal ikke være for tyk, hvis man vil ind i brusekabinen), til gengæld var receptionisten på hotellet superflink.

Læs mere
 
search map