Feriebolig ved Idrosøen ved Gardasøen

Residence Vico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Vico er et dejligt feriecenter med i alt 22 lejligheder og stor have med swimmingpool, som ligger utrolig smukt lige ned til Idrosøen, omgivet af høje bjerge.

Gåafstand til lille by

Det ligger i selve Idro by, og der er kun en kort spadseretur til centrum med den lille havn, et par restauranter og indkøbsmuligheder. Residence Vico er et oplagt feriested for familier med børn, som ikke kræver den store underholdning, og som nyder at færdes i naturen eller ligge ved poolen og lave ingenting. Fra haven kan man gå direkte ud på den lille sti som fortsætter langs søen.

Læs mere om Residence Vico

Slap af ved poolen

På Residence Vico er der parkering (1 bil pr. lejlighed), reception med gratis wi-fi, bar med udendørsservering, swimmingpool med børnepool, et mindre fitness center, et lille legeområde for mindre børn, grill-plads og fælles vaskeri. En bar er åben fra juni til midten af september.

Funktionelle lejligheder

Bebyggelsen er i to etager. Lejlighederne er pænt men meget enkelt indrettet, og som så ofte i Italien, er der lagt væsentlig mere vægt på funktionalitet end på dansk hygge.

Nyd udsigten fra den egen balkon

Alle lejligheder har møbleret balkon eller terrasse, køkken med to kogeplader, elkeddel, kaffemaskine, mikrobølgeovn samt køle- fryseskab og bad med bruser og føntørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map