Feriebolig ved Idrosøen ved Gardasøen

Residence Vico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Vico er et dejligt feriecenter med i alt 22 lejligheder og stor have med swimmingpool, som ligger utrolig smukt lige ned til Idrosøen, omgivet af høje bjerge.

Gåafstand til lille by

Det ligger i selve Idro by, og der er kun en kort spadseretur til centrum med den lille havn, et par restauranter og indkøbsmuligheder. Residence Vico er et oplagt feriested for familier med børn, som ikke kræver den store underholdning, og som nyder at færdes i naturen eller ligge ved poolen og lave ingenting. Fra haven kan man gå direkte ud på den lille sti som fortsætter langs søen.

Læs mere om Residence Vico

Slap af ved poolen

På Residence Vico er der parkering (1 bil pr. lejlighed), reception med gratis wi-fi, bar med udendørsservering, swimmingpool med børnepool, et mindre fitness center, et lille legeområde for mindre børn, grill-plads og fælles vaskeri. En bar er åben fra juni til midten af september.

Funktionelle lejligheder

Bebyggelsen er i to etager. Lejlighederne er pænt men meget enkelt indrettet, og som så ofte i Italien, er der lagt væsentlig mere vægt på funktionalitet end på dansk hygge.

Nyd udsigten fra den egen balkon

Alle lejligheder har møbleret balkon eller terrasse, køkken med to kogeplader, elkeddel, kaffemaskine, mikrobølgeovn samt køle- fryseskab og bad med bruser og føntørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Vico

Læs personlige anmeldelser af Residence Vico som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Vico. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Residence Vico

Super

Et hotel med fantastisk beliggenhed. Stort personale, god service, stor pool, børnevenligt - dejligt, at kunne se Italien på en anden måde. Landdistrikterne, mange små byer, ikke stort tegn på turisme (i hvert fald ikke i juni) - vi var meget glade! Residence Vico er et fantastisk rejsemål. Hvis hotellet havde haft en rigtig restaurant, havde der været fem stjerner.

Læs mere

Roligt og smukt sted

Residence Vico ligger med en pragtfuld udsigt. Både lejlighed og pool fungere perfekt. Dejlig god plads også både i lejligheden og ved poolen.
Et sted med plads til afslapning!!
Vi vender gerne tilbage.

Læs mere

Fantastisk!

Super skønt sted i et roligt område. Selve landsbyen var meget stille, men hyggelig!

Læs mere

Super lækkert lejlighedskompleks

Dejlige lejligheder og gode faciliteter til mindre og større børn på stedet. Der mangler kun Wifi i lejlighederne.

Læs mere

Dejlig ferie

Vico er meget velholdt med utroligt rare værter. Stedet er familievenligt og har kort gå-afstand til et par hyggelige byer. Idro-søen er ikke nær så turistet som Garda, hvilket giver perfekt mulighed for at nyde den fantastiske natur.

Vico kan hermed anbefales uden forbehold.

Læs mere

Velfungerende sted i en lille by uden ret meget turisme

Vi fik en god og meget venlig betjening på stedet. Lejligheden var pæn og ren. Området var velholdt og poolen var kold men ren. Byen er en lille by med lidt spisesteder og butikker. De fleste turister var tilsyneladende italienske.
Et dejligt sted, som vi sagtens kunne finde på at vende tilbage til.

Læs mere
 
search map