Feriebolig ved Idrosøen ved Gardasøen

Residence Vico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Vico er et dejligt nybygget (2007) feriecenter med i alt 22 lejligheder og stor have med swimmingpool, som ligger utrolig smukt lige ned til Idrosøen, omgivet af høje bjerge.

Gåafstand til lille by

Det ligger i selve Idro by, og der er kun en kort spadseretur til centrum med den lille havn, et par restauranter og indkøbsmuligheder. Residence Vico er et oplagt feriested for familier med børn, som ikke kræver den store underholdning, og som nyder at færdes i naturen eller ligge ved poolen og lave ingenting. Fra haven kan man gå direkte ud på den lille sti som fortsætter langs søen.

Læs mere om Residence Vico

Slap af ved poolen

På Residence Vico er der parkering (1 bil pr. lejlighed), reception med gratis wi-fi, bar med udendørsservering, swimmingpool med børnepool, et mindre fitness center, et lille legeområde for mindre børn, grill-plads og fælles vaskeri.

Funktionelle lejligheder

Bebyggelsen er i to etager, og der er søudsigt fra alle lejligheder. Lejlighederne er pænt men meget enkelt indrettet, og som så ofte i Italien, er der lagt væsentlig mere vægt på funktionalitet end på dansk hygge.

Nyd udsigten fra den egen balkon

Alle lejligheder har møbleret balkon eller terrasse, køkken med to kogeplader, elkeddel, kaffemaskine, mikrobølgeovn samt køle- fryseskab og bad med bruser og føntørrer.

Lejlighederne på Residence Vico

Toværelseslejlighed Sweet med 2/4 sovepladser (i to plan med terrasse)

Der er tale om i alt 2 lejligheder på ca. 50 m² hver som består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne i stueetagen og på første sal soveværelse med dobbeltseng samt bad med bruser. Fra soveværelset er der udgang til terrasse med udsigt over bjergene.

Toværelseslejlighed Large med 2/4 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Der er tale om i alt 4 lejligheder på ca. 50 m² som ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne , soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt møbleret terrasse med søudsigt.

Treværelseslejlighed Master med 4/6 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Der er tale om i alt 14 lejligheder på ca. 65 m² som ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har udgang til både møbleret terrasse med søudsigt og terrasse med udsigt over bjergene.

Treværelseslejlighed Super med 4/6 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Der er tale om i alt 6 lejligheder på ca. 65 m² som ligger enten i stueetagen eller på første sal for enden af bygningen. De består af spisekøkken med en suite opholdsstue med dobbeltsovesofa, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har udgang til både møbleret terrasse med søudsigt og terrasse med udsigt over bjergene.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Balconi Casa Gardola

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco

Hotel Lario

Tremezzo

Sole la Fenice

Tremosine

search map