Anmeldelser af Casa Maria

 
Casa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Idrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Maria

Læs personlige anmeldelser af Casa Maria som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Positiv feedback

Vores ferie gik godt. Det var nemt at reservere. Det er lidt svært at få fat I jer på telefonen. Men jeres service over mail er virkeligt god (hurtige svar).

Hvad angår feriestedet, så er husets beliggenhed super god. Værelserne er store. Det var en smule upraktisk, at bad og toilet var på samme værelse. Udstyret er lige i underkanten. (Hvis man lejede et hus til samme pris i Frankrig, ville der være opvaskemaskine og mikroovn). I øvrigt kunne vi godt tænde tv'et, men det var umuligt at finde så meget som en tv-kanal.

Ellers gik det hele godt. Huset ligger virkeligt godt med retning mod søen.

Vi anbefaler det.

Casa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Maria
Treværelses lejlighed m. 4/6 sovepladser (stueetage)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map