Feriebolig ved Idrosøen ved Gardasøen

Casa Maria

 
Casa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Idrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Maria ligger i smukke grønne omgivelser i udkanten af bydelen Crone i Idro by, og har en dejlig udsigt mod Idrosøen. Her kan du nyde naturen og udsigten til de omkringliggende bjerge fra din terrasse eller fra den fælles have.

Søens aktiviteter i nærheden

Huset ligger højt i et område med villaer, og der er knapt en kilometer til centrum, hvor der er indkøbsmuligheder samt nogle få restauranter. Ca. 500 meter fra huset ligger søen, hvor man kan bade fra småstens strande, sejle i kano eller fiske.

Læs mere om Casa Maria

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Casa Maria består af to lejligheder med hver sin indgang, som er beliggende henholdsvis i stueetagen og på 1. sal. Der er en stor fælles have, primært med græs, hvor der også er plads til at parkere sin bil. Lejlighederne er begge på ca. 80 m², og meget enkelt indrettet. De består af opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn), satellit TV og åbent køkken med komfur, ovn og køleskab. Der er to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og vaskemaskine. Der er møbleret terrasse til hver lejlighed.

Ved ankomst henvender man sig på Hotel Alpino på torvet i Crone, hvor man får udleveret nøgler, og bliver fulgt til lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Maria

Læs personlige anmeldelser af Casa Maria som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Positiv feedback

Vores ferie gik godt. Det var nemt at reservere. Det er lidt svært at få fat I jer på telefonen. Men jeres service over mail er virkeligt god (hurtige svar).

Hvad angår feriestedet, så er husets beliggenhed super god. Værelserne er store. Det var en smule upraktisk, at bad og toilet var på samme værelse. Udstyret er lige i underkanten. (Hvis man lejede et hus til samme pris i Frankrig, ville der være opvaskemaskine og mikroovn). I øvrigt kunne vi godt tænde tv'et, men det var umuligt at finde så meget som en tv-kanal.

Ellers gik det hele godt. Huset ligger virkeligt godt med retning mod søen.

Vi anbefaler det.

Læs mere
 
search map