Feriebolig ved Idrosøen ved Gardasøen

Casa Flora

 
Casa Flora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Flora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Idrosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Flora ligger i skønne grønne omgivelser i bydelen Crone højt over Idro by, med kig mod søen i det fjerne og de skønne bjerge bag huset.

Lille bysamfund i nærheden

Huset er et rækkehus, og består af ialt 4 lejligheder, som alle er i tre plan. Der er en lukket underjordisk garage og hver lejlighed har plads til 2 biler. Casa Flora ligger lige over det lille bycentrum, hvor der er indkøbsmuligheder samt nogle få restauranter.

Læs mere om Casa Flora

Din ankomst til stedet

Ved ankomst henvender man sig på Hotel Alpino på torvet i Crone, hvor man får udleveret nøgler, og bliver fulgt til lejligheden.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne er på ialt ca. 90 m² og de er meget enkelt indrettet i forskellige farver, og med forskellige typer møbler. I stueetagen er der opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn), satellit TV, køkken med komfur, ovn og køleskab samt gæstetoilet. Der er udgang til møbleret terrasse fra stuen. På 1. sal er der to soveværelser, hvoraf det ene har balkon, samt badeværelse med bruser og toilet. I kælderen er der et rum med vaskemaskine samt garage.

Skjul teksten
 
 
search map