Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Idrosøen er en af de lidt større søer i Norditalien, som endnu er stort set ukendt blandt turister. Den er ca. 10 kilometer lang og ligger smukt i bjergdalen Val Giudicarie Inferiore vest for Gardasøen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Idro

Hovedbyen hedder Idro og den ligger i den sydøstlige del af søen. Det er en meget malerisk lille by, som stort set er vokset sammen med nabobyen Crone. Måske ville det være mere korrekt at tale om en samling huse med en lille havn, frem for en egentlig by, for her i området er alting ganske småt. Landevejen befinder sig på søens vestside, så den eneste trafik der kører gennem byen er lokal.

Til afslapning og aktivitet

Byen har nogle få restauranter og lidt butikker, men Idro er et sted man tager hen, for at nyde naturen eller slappe af med en god bog i solskinnet. Der er mange vandrestier i området, lige som det er en oplagt legeplads for både mountain bikes og motorcykler.

Gardasøen tæt på

Afstanden til Gardasøen er overkommelig. Kører man mod syd til Salò tager det godt ½ time, og vælger man vejen mod nord forbi Ledrosøen, skal man beregne ca. 1 time for at nå til Riva.

Lidt længere, men smukkest

Man kan også køre den direkte vej til Gargnano over bjergene. Det er ubetinget den smukkeste vej, men ikke den letteste. Vejen passerer den smukke opdæmmede sø Valvestino, og man skal ikke være bange for at køre på bjergveje. Men har man først det på plads, venter der en uforglemmelig tur på omkring et par timer, hvor der er mulighed for mange små afstikkere undervejs.

Læs mere om Idrosøen

Skjul teksten
 
 
search map