Hotel i Gravedona ved Comosøen

Hotel Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet indgyder ro og mental velvære - og ønsker selv at blive opfattet som en oase, hvor par uden børn kan livsnyde de eftertragtede faciliteter. Der er ca. 400 m (ad fortorv) til centrum af Gravedona og i øvrigt gratis parkering på stedet.

Bedst til par uden børn

Hotellet ligger i udkanten af Gravedona med et fint udsyn over søen og Gravedona by. 100 m fra hotellet ligger der et elværk, som man dog ikke generes af - hverken visuelt eller lydmæssigt. Da hotellet ligger helt nede ved søen, skråner indkørslen oppe fra kystvejen lidt stejlt. Man ankommer til en parkeringplads, som er gratis og der er plads til alle. Hotellet er absolut bedst egnet til par og det modne segment, men der findes dog enkelte tresengsværelser, og børn er velkomne på hotellet.

Læs mere om Hotel Regina

Swimmingpool og udeområder

Swimmingpoolen er af nyere dato og nærmest anlagt ud over søen med en betagende panoramisk udsigt. Omkring poolen finder man naturligvis liggestole. Ved siden af poolen er der en køn, grøn plæne, hvor der også er liggestole med søudsigt. Foran denne plæne helt nede ved søbredden er der en lille offentlig småstensstrand, som både kan benyttes af de lokale og af hotellets gæster.

Både morgenmadssal og træningscenter

Vender man blikket indenfor, møder man en reception, elevator, et lille træningscenter med udsigt over søen og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Morgenmaden kan indtages enten inde eller ude, hvis vejret tillader det.

Vinkælder Crotto Regina

Hotel Regina har deres helt egen vinkælder på den anden side af vejen. I historiske omgivelser kan man fx få arrangeret vinsmagning (min. 4 personer) og købe produkter med hjem fra den lokale egn. Hotel Regina producerer ikke selv de specialiteter og vine, som de sælger.

Læs om værelserne på Hotel Regina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map