Hotel i Gravedona ved Comosøen

Hotel Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet indgyder ro og mental velvære - og ønsker selv at blive opfattet som en oase, hvor par uden børn kan livsnyde de eftertragtede faciliteter. Der er ca. 400 m (ad fortorv) til centrum af Gravedona og i øvrigt gratis parkering på stedet.

Bedst til par uden børn

Hotellet ligger i udkanten af Gravedona med et fint udsyn over søen og Gravedona by. 100 m fra hotellet ligger der et elværk, som man dog ikke generes af - hverken visuelt eller lydmæssigt. Da hotellet ligger helt nede ved søen, skråner indkørslen oppe fra kystvejen lidt stejlt. Man ankommer til en parkeringplads, som er gratis og der er plads til alle. Hotellet er absolut bedst egnet til par og det modne segment, men der findes dog enkelte tresengsværelser, og børn er velkomne på hotellet.

Læs mere om Hotel Regina

Swimmingpool og udeområder

Swimmingpoolen er af nyere dato og nærmest anlagt ud over søen med en betagende panoramisk udsigt. Omkring poolen finder man naturligvis liggestole. Ved siden af poolen er der en køn, grøn plæne, hvor der også er liggestole med søudsigt. Foran denne plæne helt nede ved søbredden er der en lille offentlig småstensstrand, som både kan benyttes af de lokale og af hotellets gæster.

Både morgenmadssal og træningscenter

Vender man blikket indenfor, møder man en reception, elevator, et lille træningscenter med udsigt over søen og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Morgenmaden kan indtages enten inde eller ude, hvis vejret tillader det.

Vinkælder Crotto Regina

Hotel Regina har deres helt egen vinkælder på den anden side af vejen. I historiske omgivelser kan man fx få arrangeret vinsmagning (min. 4 personer) og købe produkter med hjem fra den lokale egn. Hotel Regina producerer ikke selv de specialiteter og vine, som de sælger.

Læs om værelserne på Hotel Regina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Regina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Hotel Regina

Vidunderlig oase med ro

Et virkelig skønt sted at tilbringe sin ferie, naturen er skøn.
Vi boede på et meget lille værelse med udsigt til bjergsiden, hyggeligt. Meget rent og pænt - ingen gulvtæpper. Morgenmad ok, men der er plads til forbedring, det er meget sukkerholdige produkter og udbuddet af den ellers skønne frugt er begrænset. Kaffen serveres koppevis - bedre ville det være med en kande eller selvbetjening.
Der er ikke restaurant, men man kan spise aftensmad der med pizza fra byens pizzaria... hyggeligt så kan man spise i den skønne have og nyde udsigten.
Rigtig gode muligheder for en løbetur, men stier i hver sin retning fra hotellet.
Ligger midt imellem to mindre byer, og begge er et besøg hver med gode restaurant og ikke turister i overflod.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Vi havde bestilt et comfort room, men der var nu ikke meget komfort. Værelset var lille bitte og balkonen ligeledes. Desuden var der meget varmt og ingen parasol på balkonen.Vi bad derfor den kvindelige receptionist om at få lov til at skifte værelse. Hun var dog afvisende og sagde, vi måtte vente med at spørge manageren, som kom næste dag. Ud over at være afvisende var hun også særdeles uhøflig, især over mig, kvinde +60, og hun henvendte sig til min søn, som var min medrejsende, idet hun lod som om, jeg var for dum til at forstå hende.
Ved henvendelse til manageren, kom der andre boller på suppen, og vi fik anvist et værelse, der var meget større og med tilsvarende større balkon, så alt i alt endte vi med at være godt tilfredse med opholdet.
Jeg vil dog råde til, at man undgår de helt små comfort rooms, som er for dyre til prisen...og helst også den sure receptionist..Der var heldigvis ikke problemer med de andre.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Regina

Det eneste minus jeg kan nævne, er at der desværre ikke er aircon. på værelserne, dette mangler virkelig, specielt når man som os var på hotellet i juli måned, med meget varme nætter.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Regina

Hotellet var super dejligt. Værelse med balkon og fremragende udsigt over søen. Gravedona by trækker lidt ned i den samlede bedømmelse. Men absolut gode spisesteder i nærheden.

Læs mere

Dejligt hotel. Gode værelser og god beliggenhed. Dejlig pool og pool område.

Læs mere

Charmerende og afslapende

Læs mere
 
search map