Hotel i Gravedona ved Comosøen

Agriturismo Ca' del Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Som et ekstra plus er hér en herlig have med pool. Priserne er rimelige og gården tilbyder flere rumlige værelser. Comosøens bred ligger kun ca. 400 meter og Gravedonas dejlige søpromenade ca. 2 km væk. Ca' del Lago passer både til jer der rejser som par og jer der rejser med familien, da her er værelser på op til fire personer. Frem for alt passer dette agriturismo til dig der vil bo ved den vidunderlige Lago di Como, med en landlig beliggenhed og adgang til adskillige gode faciliteter som pool, wellness og restaurant.

Gåafstand til Comosøens bred

Agriturismo Ca' del Lago er varmt, originalt og kunstnerisk! Stedet ligger i en gryde, som er et lavlandsområde med høje bjerge til alle sider. Det betyder, at der er store åbne vidder og fredfyldt (kystvejen kan høres svagt fra udeområderne), men ingen søudsigt trods kun ca. 400 m ned til Comosøen, hvor der er en lille søstrand. Det ligger i Consiglio di Rumo, som er adskilt fra Gravedona af en flod. Der er ca. 2 km til Gravedonas stemningsfulde søpromenade med kaffebarer og restauranter, som kan tilbagelægges til fods med lidt god vilje - enten ad hovedvejen via Regina eller ad en smutvej tættere på søen.

Læs mere om Agriturismo Ca' del Lago

Lavendel og frugttræer går lige i næsen

Man skal ikke lade sig skræmme af et par skæmmende lagerbygninger på vej hen til agriturismo'en. Når man først ankommer, så er det hele kønt: så står den på lavendel og frugtplantager med oliventræer og figentræer. Der er gratis parkering på stedet og udlejning af mountainbikes, som området lægger meget op til.

Pejsestue og restaurant skaber rammerne

Indvendig møder man en varm og velfunderet indretning med reception, elevator (op til værelserne og ned til wellness-afdelingen), restaurant (morgen + aften), her kan du nyde godt af hjemmelavet pasta, risotto, helt lokale og nært producerede oste og gode vine. Den gode mad kan du selvfølgeligt nyde på terrassen hvis vejret tillader.

Desuden er her en opholdsstue med åben pejs og litteratur, et udeværelse samt et område hvorfra gårdens hjemmelavede proukter sælger: honning, marmelade og charcuteri. Perfekt til den der vil have lidt lokale lækkerier med hjem.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en meget flot wellness-afdeling i underetagen. Adgangen er inklusiv i værelsesprisen og omfatter jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, relax-afdeling og bruseafdeling med vandmassagefunktioner. Der er adgang til wellness-afdelingen i tidsrummet 17:00-20:00. Derudover kan der bestille massage mod tillæg. Swimmingpoolen med det flotte trædæk i haven må også siges at være wellness. De mange liggestole ligger og misser op mod solen og de omkringliggende bjerge.

Vælg mellem forskellige værelser

der er kun 11 værelser hvilket giver en mere intim atmosfære. Værelserne er udrustet med Sat-Tv, minibar, trægulv, Wi-Fi samt badeværelse med toilet, bruser/badekar, toiletatrikler og hårtørrer. Der er ikke to værelser der er ens hvilket er en del af gårdens charme.

Læs om værelserne på Agriturismo Ca' del Lago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' del Lago

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' del Lago som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' del Lago. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Agriturismo Ca' del Lago

Dejligt sted

Vi var meget tilfredse med hotellet.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Ca' del Lago

Læs mere

Super hyggeligt sted

Rigtigt dejligt sted med en god atmosfære, dem som havde stedet var flinke og hjælpsomme. Der var cykler på stedet til fri afbenyttelse, samt en fin lille spa. Vi valgte også at spise på stedet - og det var rigtigt godt mad til en fornuftig pris.

Læs mere

aaaahhh, her var lækkert

Vi ankom i regnvejr - det var den dårligste sommer i 43 sagde Agro fatter senere under opholdet. På trods af vejret fik vi dog alle følelsen af at være kommet "hjem" - eller måske bare frem til Italien.
Vi havde nogle rigtig dejlig dage her. Stedet er lækkert, hyggeligt og man spiser så absolut rigeligt og godt i restauranten. Børn spiser til ½ pris men portionerne er noget større en halv :-) Personalet er generelt rigtig flinkt og Agro fatter kræser om gæsterne og stoltheden over stedet og deres produkter skinner tydeligt igennem.
Det eneste man lige skal være obs på er at (vores) værelse var meget småt - man skal have styr på sine ting som vores nabo kommenterede. Lejligheden havde dog en stor og pragtfuld terrasse som vi var meget! glade for - en enkelt sol parasol ville dog være kærkommen.

Læs mere

Hyggeligt og lækkert

Lille og hyggelig agriturismo, meget søde værter som skabte en hjemmelig og afslappet stemning, samtidig med at det var fin kvalitet mht mad, service og rengøring. Vi var der 4 dage med to små unger, længere tid kan man nok heller ikke bruge. Meget smukt område generelt, men vejret var skuffende, kan ikke helt finde ud af hvor solsikker denne del er generelt, men det er også eneste minus man kan sige om Como-søen.

Læs mere

Dejlige dage i Gravedona

Stedet var meget hyggeligt og værtskabet meget venligt. og man føler sig godt taget imod. Værelserne var rene og pæne. De serverede også meget god mad og drikkevarer. Det var i gåafstand til Gravedona med alternative spisesteder. Dette er et sted vi trygt kan anbefale. Det var tydeligvis et populært sted, da der strømmede gæster til.

Læs mere
 
search map