Hotel i Gravedona ved Comosøen

Agriturismo Ca' del Lago

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her befinder vi os utvivlsomt i den bedre ende! Og den store have med swimmingpool er et plus oveni. Priserne er rimelige og de har flere firesengsværelser til familier. Comosøens bred ligger blot ca. 400 m væk og Gravedonas hyggeligge promenade ca. 2 km.

Gåafstand til Comosøens bred

Agriturismo Ca' del Lago er varmt, originalt og kunstnerisk! Stedet ligger i en gryde, som er et lavlandsområde med høje bjerge til alle sider. Det betyder, at der er store åbne vidder og fredfyldt (kystvejen kan høres svagt fra udeområderne), men ingen søudsigt trods kun ca. 400 m ned til Comosøen, hvor der er en lille søstrand. Det ligger i Consiglio di Rumo, som er adskilt fra Gravedona af en flod. Der er ca. 2 km til Gravedonas stemningsfulde søpromenade med kaffebarer og restauranter, som kan tilbagelægges til fods med lidt god vilje - enten ad hovedvejen via Regina eller ad en smutvej tættere på søen.

Lavendel og frugttræer går lige i næsen

Man skal ikke lade sig skræmme af et par skæmmende lagerbygninger på vej hen til agriturismo'en. Når man først ankommer, så er det hele kønt: så står den på lavendel og frugtplantager med oliventræer og figentræer. Der er gratis parkering på stedet og udlejning af mountainbikes, som området lægger meget op til.

Pejsestue og restaurant skaber rammerne

Indvendig møder man en varm og velfunderet indretning med reception, elevator (op til værelserne og ned til wellness-afdelingen), restaurant (morgen + aften), pejsestue med litteratur, udestue og en afdeling med salg af egenproduktion med blandt andet honning, marmelade og spegepølser.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en meget flot wellness-afdeling i underetagen. Adgangen er inklusiv i værelsesprisen og omfatter jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, relax-afdeling og bruseafdeling med vandmassagefunktioner. Der er adgang til wellness-afdelingen i tidsrummet 17:00-20:00. Derudover kan der bestille massage mod tillæg. Swimmingpoolen med det flotte trædæk i haven må også siges at være wellness. De mange liggestole ligger og misser op mod solen og de omkringliggende bjerge.

Værelserne på Agriturismo Ca' del Lago

Dobbeltværelse (inkl. morgenmad)

Disse 9 værelser er alle smagfuldt indrettet og ligger alle på 1./2. sal. Et enkelt værelse har pejs (og to balkoner) som kan bestilles mod tillæg (se gebyrer). Værelserne har alle sat-tv (ca. 1000 udenlandske kanaler), minibar, trægulv, loftsvifte (i nogle), wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. De er alle forskelligt indrettet. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.

Dobbeltværelse med terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 2 værelser er alle smagfuldt indrettet og ligger begge på 1. sal. De er vestvendte og har begge møbleret terrasse. Værelserne har sat-tv (ca. 1000 udenlandske kanaler), minibar, trægulv, loftsvifte (i nogle), wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. To ekstra opredninger er muligt her.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Hotel Stazione

Paratico

search map