Hotel i Gravedona ved Comosøen

Agriturismo Ca' del Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her befinder vi os utvivlsomt i den bedre ende! Og den store have med swimmingpool er et plus oveni. Priserne er rimelige og de har flere firesengsværelser til familier. Comosøens bred ligger blot ca. 400 m væk og Gravedonas hyggeligge promenade ca. 2 km.

Gåafstand til Comosøens bred

Agriturismo Ca' del Lago er varmt, originalt og kunstnerisk! Stedet ligger i en gryde, som er et lavlandsområde med høje bjerge til alle sider. Det betyder, at der er store åbne vidder og fredfyldt (kystvejen kan høres svagt fra udeområderne), men ingen søudsigt trods kun ca. 400 m ned til Comosøen, hvor der er en lille søstrand. Det ligger i Consiglio di Rumo, som er adskilt fra Gravedona af en flod. Der er ca. 2 km til Gravedonas stemningsfulde søpromenade med kaffebarer og restauranter, som kan tilbagelægges til fods med lidt god vilje - enten ad hovedvejen via Regina eller ad en smutvej tættere på søen.

Læs mere om Agriturismo Ca' del Lago

Lavendel og frugttræer går lige i næsen

Man skal ikke lade sig skræmme af et par skæmmende lagerbygninger på vej hen til agriturismo'en. Når man først ankommer, så er det hele kønt: så står den på lavendel og frugtplantager med oliventræer og figentræer. Der er gratis parkering på stedet og udlejning af mountainbikes, som området lægger meget op til.

Pejsestue og restaurant skaber rammerne

Indvendig møder man en varm og velfunderet indretning med reception, elevator (op til værelserne og ned til wellness-afdelingen), restaurant (morgen + aften), pejsestue med litteratur, udestue og en afdeling med salg af egenproduktion med blandt andet honning, marmelade og spegepølser.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en meget flot wellness-afdeling i underetagen. Adgangen er inklusiv i værelsesprisen og omfatter jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, relax-afdeling og bruseafdeling med vandmassagefunktioner. Der er adgang til wellness-afdelingen i tidsrummet 17:00-20:00. Derudover kan der bestille massage mod tillæg. Swimmingpoolen med det flotte trædæk i haven må også siges at være wellness. De mange liggestole ligger og misser op mod solen og de omkringliggende bjerge.

Læs om værelserne på Agriturismo Ca' del Lago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map