Hotel i Gravedona ved Comosøen

Agriturismo Ca' del Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Som et ekstra plus er hér en herlig have med pool. Priserne er rimelige og gården tilbyder flere rumlige værelser. Comosøens bred ligger kun ca. 400 meter og Gravedonas dejlige søpromenade ca. 2 km væk. Ca' del Lago passer både til jer der rejser som par og jer der rejser med familien, da her er værelser på op til fire personer. Frem for alt passer dette agriturismo til dig der vil bo ved den vidunderlige Lago di Como, med en landlig beliggenhed og adgang til adskillige gode faciliteter som pool, wellness og restaurant.

Gåafstand til Comosøens bred

Agriturismo Ca' del Lago er varmt, originalt og kunstnerisk! Stedet ligger i en gryde, som er et lavlandsområde med høje bjerge til alle sider. Det betyder, at der er store åbne vidder og fredfyldt (kystvejen kan høres svagt fra udeområderne), men ingen søudsigt trods kun ca. 400 m ned til Comosøen, hvor der er en lille søstrand. Det ligger i Consiglio di Rumo, som er adskilt fra Gravedona af en flod. Der er ca. 2 km til Gravedonas stemningsfulde søpromenade med kaffebarer og restauranter, som kan tilbagelægges til fods med lidt god vilje - enten ad hovedvejen via Regina eller ad en smutvej tættere på søen.

Læs mere om Agriturismo Ca' del Lago

Lavendel og frugttræer går lige i næsen

Man skal ikke lade sig skræmme af et par skæmmende lagerbygninger på vej hen til agriturismo'en. Når man først ankommer, så er det hele kønt: så står den på lavendel og frugtplantager med oliventræer og figentræer. Der er gratis parkering på stedet og udlejning af mountainbikes, som området lægger meget op til.

Pejsestue og restaurant skaber rammerne

Indvendig møder man en varm og velfunderet indretning med reception, elevator (op til værelserne og ned til wellness-afdelingen), restaurant (morgen + aften), her kan du nyde godt af hjemmelavet pasta, risotto, helt lokale og nært producerede oste og gode vine. Den gode mad kan du selvfølgeligt nyde på terrassen hvis vejret tillader.

Desuden er her en opholdsstue med åben pejs og litteratur, et udeværelse samt et område hvorfra gårdens hjemmelavede proukter sælger: honning, marmelade og charcuteri. Perfekt til den der vil have lidt lokale lækkerier med hjem.

Wellness

Agriturismo Ca' del Lago har en meget flot wellness-afdeling i underetagen. Adgangen er inklusiv i værelsesprisen og omfatter jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, relax-afdeling og bruseafdeling med vandmassagefunktioner. Der er adgang til wellness-afdelingen i tidsrummet 17:00-20:00. Derudover kan der bestille massage mod tillæg. Swimmingpoolen med det flotte trædæk i haven må også siges at være wellness. De mange liggestole ligger og misser op mod solen og de omkringliggende bjerge.

Vælg mellem forskellige værelser

der er kun 11 værelser hvilket giver en mere intim atmosfære. Værelserne er udrustet med Sat-Tv, minibar, trægulv, Wi-Fi samt badeværelse med toilet, bruser/badekar, toiletatrikler og hårtørrer. Der er ikke to værelser der er ens hvilket er en del af gårdens charme.

Læs om værelserne på Agriturismo Ca' del Lago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map