Feriebolig i Gravedona ved Comosøen

Agriturismo alla Poncia

Udsigten fra lejlighederne på 1. sal Den offentlige søstrand ca. 200 m væk
 
Agriturismo alla Poncia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo alla Poncia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gravedona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Børnefamilier elsker Agriturismo alla Poncia! Swimmingpool, børnepool og store åbne plæner langt fra biltrafik gør hele forskellen. Tilsæt så Comosøen, og solen skinner allerede lidt ekstra.

Gåafstand til både søbred og Gravedonas søpromenade

Blot ca. 500 m fra Gravedonas hyggelige centrum med spisesteder og søpromenade, og blot 200 m fra Comosøens bred, hvor der er en offentlig søstrand, ligger dette skønne landsted med 9 velindrettede lejligheder. Her er der masser af albuerum og højt til loftet, og de 9 lejligheder har alle enten terrasse eller have. Stedet ligger i en gryde, som er et lavlandsområde med høje bjerge til alle sider. Det betyder, at der er store åbne vidder og fredfyldt, men ingen panoramisk søudsigt trods kun ca. 200 m ned til Comosøen. Der i øvrigt gratis parkering på stedet.

Læs mere om Agriturismo alla Poncia

Lejligheder med enten have eller terrasse

På stedet finder man også gratis vaskeri og bordtennis. Landstedet producerer ikke fødevarer, men har dyrehold (får, køer og æsler). Dyrene er dog ikke i kontakt med gæsterne. Alle lejlighederne vender samme vej, altså nord-øst, hvilket betyder at de alle har masser af morgensol og ellers lidt op af dagen. Lejlighederne i stueplan har mest udeplads, da de både har terrasse og have - mens lejlighederne på 1. sal stadig har en rummelig terrasse og lidt kig til søen mellem det grønne.

Læs om lejlighederne på Agriturismo alla Poncia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo alla Poncia

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo alla Poncia som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo alla Poncia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Agriturismo alla Poncia

Skønt feriested med fantastisk udsigt

Dejligt feriested med skøn udsigt over bjergene og med gode udenoms arealer, hvor der var mulighed for at spille fodbold, badminton, bordtennis m.m. Der var cykler i forskellige størrelse til fri afbenyttelse.

Vi havde lejlighed 9, efter vores vurdering den bedste lejlighed. Stor 3 værelseslejlighed med fin altan, hvor der var "kig" til søen.
Det er de små ting som gør at man føler sig velkommen på stedet. Der var sat en skål med bolsjer frem, en kurv med the, kaffe, sukker og olivenolie. Vi var der i 14 dage, og fik efter en uge skiftet sengetøj, håndklæder og gjort rent. Det havde vi ikke forventet

Eneste minus ved stedet er at lejlighederne ligger tæt og man dermed kommer hinanden meget ved, hvilket man skal være forberedt på.
Desuden er poolen ikke så stpr

Læs mere

Skønt sted

Et lille sted med en skøn pool og god græsplæne. Veludstyrede omend små lejligheder. Super udsigt og gåafstand til gode bademuligheder.

Læs mere

Dejligt sted

Vi boede 2 uger i lejligheden med 3 værelser på 1. sal. Vi var 5 personer og vil nødigt bo i en af de 2 værelses da pladsen må være trang. Meget fint og velholdt sted med møbler og inventar af høj kvalitet. Fik tilbudt rent sengetøj og håndklæder om lørdagen hvor der var skiftedag. Fin service. Stedet er super til småbørnsfamilier, da der er en masse legetøj i haven og poolen har et lavt børneområde i den ene ende. Vi rejste med større børn og her var der også aktivitetsnuligheder i form af badminton, bordtennis, bordfodbold, fodboldmål m.m. Rart at der var cykler til låns. Vi gik ned i byen for at spise flere gange, hvor der er mange cafeer og restauranter ( anbefaler ca de Matt som man finder i en sidegade ved søbredden). Kan se at der er andre som har skrevet at det var svært at komme af med affald, men vi fandt et sted på vejen op mod supermarkedet maks 500 m, så synes ikke det var noget problem at tage det med, når vi alligevel skulle handle ind.

Læs mere

En Perle i Comosøens nordlige ende.

Agriturismo alla Poncia er virkelig en perle som vi varmt kan anbefale. Vi boede i stueetagen og lejlighederne var rummelige og havde alt det vi havde brug for. Udeområdet brugte vi fra morgen til aften. Et minus var at det var svært at holde fluer og myg ude da der var varmt i lejligheden og man kunne ikke lufte ud. Det kunne løses med et myggenet.

Poolen og poolområdet var perfekt og inviterede til at man kunne køle sig. Vi satte også stor pris på at vi kunne grille, hvliket vi gjorde to gange, Indkøb ligger ca. 10 min. væk og det er lettest at gå eller cykle (der fandtes lånecykler og vi brugte dem næsten hver dag). Kun 10 minutter til Comosøen og en god badestrand med strandbar.

Gravedona er en lille søvnig by med i fantastiske omgivelser. Vi fandt to udemærkede restauranter. Dels en enkelt trattoria lige ved den lille havn samt Ca de Matt med en fantastisk tagterrasse og rigtig god mad.

En anden god restaurant ligger opp i bjergene i en by der hedder Civo. Husker ikke navnet men det var nr. 27 på det kort som vi fik på Agriturismo alla Poncia.

Vi blev anbefalet at tage en kort vandretur, ca. 3 km fra Livo til et sted der hedder Crotto di Danghri. Det gik fint med børnene på snoede veje og godt fremme fandt vi et sted med noget antipasto og øl samt bad i bakkerne.

Vi besøgte Varenna og to båden fra Gravedona hvliket tog ca 1 time. Varenna er en hyggelig by med masser af flotte bygninger ned til Comosøen.

Læs mere

Dejlig beliggenhed ved Como-søen

Veludstyret ferielejlighed med inventar og møbler af høj kvalitet. Gåafstand til Como-søen og gratis lånecykler trækker virkelig opad. God service og dejlig pool.

Læs mere

Super til rolig familieferie

Lille, men super lejlighed, dejlig lille pool med soludstyr af høj kvalitet, frisk og grønt område, venligt personale. Wifi langt bedre end lovet. Generelt bedre end forventet, både mht fx udstyr, rengøring m.v.
Gravedona er en soveby - forvent ikke liv og glade dage. Få restauranter og caféer, meget lidt shopping, men gode supermarkeder, hvis man gerne vil lave mad selv.

Læs mere
 
search map