Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Indbydende beliggenhed

Gravedona ligger indbydende på den venstre bred af den nordlige ende af Comosøen. Byen med de kulørte husfacader og det harmoniske udtryk danner et smukt bindeled mellem søens spejl og de bagvedliggende, dramatiske bjergskråninger.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

God balance

Byen har en fin størrelse, som skaber god balance mellem ro og sommerferiestemning på samme tid. Ved indgangen til byen finder man både benzintank og et stort supermarked, mens den skønne søpromenade (som er lukket for trafik om sommeren) med flot vejbelægning byder sig til med kaffebarer, isbarer og ca. seks spisesteder. Byens kulturelle samlingspunkt er Palazzo Gallio, som ligger i den nordlige ende af byen. Denne smukke bygning fra midten af 1500-tallet lægger hus til både koncerter og udstillinger. På 1. og 3. onsdag i måneden er der ekstra liv her i byen: det er nemlig markedsdag. Der er desuden gode cykelruter langs med søen.

Læs mere om Gravedona

Bådfart og udflugtsmuligheder

Der er færgeleje midt i Gravedona, som forbinder byen til resten af søen. Om sommeren er afgangene naturligvis hyppige. Af andre seværdigheder i området kan nævnes det mondæne skisportssted St. Moritz i Schweiz, som ligger ca. 1½ times kørsel væk. Eller den historiske by Chiavenna, som ligger på vejen til St. Moritz. Her finder man mange hyggelige kaffebarer, en gammel bydel og et smukt, rislende vandløb som deler byen i to.

Byen grænser op til nabobyen Consiglio di Rumo, som sammen med andre småkommuner i nabolaget nu er blevet slået sammen med Gravedona og deres nye officielle navn er Gravedona ed Uniti.

Skjul teksten
 
 
search map