Hotel i Gargnano ved Gardasøen

Lefay Resort and Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det perfekte sted for livsnydere

På Lefay Resort, befinder du dig i en oase af ro og kvalitet. Hotellet som byder på en storslået udsigt over Gardasøen og bjergene, ligger midt i naturreservatet Parco dell Alto Garda, som står på UNESCOs liste over verdenskulturarvsteder. Her kan du tage en vandretur i bjergene, gennem olivenlundene og vinmarkerne, og hele herligheden krydres med en postkortagtig panoramaudsigt. Den mediterrane stemning ved søen og bjergenes storhed smelter sammen i en storslået naturoplevelse, og udsigten fra det terrasseformede landskab er simpelthen bedårende. Resortet ligger i en 11 hektar stor park i bjergene over den hyggelige by Gargnano. Parken og haven byder på både skov, olivenlunde, lokale planter, løberuter og fitnesstrails. Den bliver også kaldt for en terapeutisk have med mulighed for meditation, hvor du kan genfinde ro og balance ved hjælp af forskellige aktiviteter. Det tager dig ca 10 minutter at køre ned til Gargnano, som ligger ca. 7 km fra hotellet. Gargnano er en rigtig interessant by, som det bestemt er værd at besøge. Der er ganske få turister, og en lækker middag på en terrasse ud mod søen med gode lokale retter og vine, kan varmt anbefales som afslutning på en dejlig og oplevelsesrig dag. Lefay Resort tilbyder gratis shuttleservice til Gargnano, så du kan bare lade bilen stå på hotellet, og nyde et ekstra glas af den lokale vin. For cykelentusiaster er der mulighed for at leje cykler i hotellets reception, så du kan udforske området lidt hurtigere end på gåben.

Her finder du alt hvad hjertet begærer

Filosofien på Lefay Resorts er hele vejen igennem præget af bæredygtighed. Du vil opleve, at hotellet på alle måder lever op til de 5 stjerner, og tilbyder både høj service samt al den komfort, som du måtte ønske dig. Hotellet har en suveræn beliggenhed og er opført i lokale naturmaterialer, hvilket betyder, at det er superflot integreret i den terrrasseformede grønne natur. Slap af og lad dig forkæle i det kæmpe spa område 'World of Water and Fire', som består af små søer, pools, grotter, forskellige typer saunaer og et relax område. Det er ren luksus! Der er for øvrigt fri adgang for hotellets gæster, og det er virkelig et oplagt valg, hvis det skulle været lidt overskyet udenfor.
Om sommeren er den udendørs panoramapool et oplagt valg. Slap af i de dejlige liggestole, mens du nyder den fantastiske udsigt over Gardasøen, og glem ikke at nyde en friskbrygget cappuccino eller en kølig drink imens.

Læs mere om Lefay Resort and Spa

I de to restauranter bliver du forkælet med fremragende gastronomiske oplevelser. Der er et kæmpeudvalg af sund og økologisk mad primært tilberedt ud fra lokale opskrifter, og kokkene benytter altid sæsonbetonede råvarer, hvor det er muligt. Nyd en aperitif i Poolbaren eller Cigar Lounge Baren inden middagen, eller nyd en forfriskning efter en svømmetur i den dejlige udendørs panoramapool. Der er wi-fi på hele hotellet bortset fra spa området, og parkering er inkluderet.

Lyse og rummelige suiter

Suiterne på Lefay Resort er af ypperste kvalitet, og "almindelige" værelser finders ikke.
Alle suiter er lyse og rummelige i flot design. De er udstyret med satellit tv, aircondition, terrasse med søudsigt, minibar, værdiboks, skrivebord, gratis wi-fi og marmorbadeværelser med toilet, badekar, bruser, hårtørrer og gratis badeartikler.

Læs om værelserne på Lefay Resort and Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Lefay Resort and Spa

Læs personlige anmeldelser af Lefay Resort and Spa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lefay Resort and Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Top luksus

Lækkert sted, lever op til deres 5 stjerner, dog var der for mange mennesker i weekend hvor der også var unge mellem 12-16 , der har ikke set før .. øv.. vi har besøgt dette sted 5 gange og det koster kassen, men det er det værd

Læs mere
 
search map