Hotel i Gargnano ved Gardasøen

Hotel Meandro

Superior værelse Superior new værelse Superior new værelse Udsigt mod Villa Feltrinelli fra hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Meandro er et dejligt familieejet hotel, som ligger på kystvejen i udkanten af den hyggelige lille by Gargnano. Der er en fantastisk udsigt over Gardasøen og det verdensberømte hotel Villa Feltrinelli, og man kan gå til centrum af byen på ca. 10 min ad en mindre befærdet vej. Man finder en strand ca. 100 meter fra hotellet.

Tre søstre

De tre søstre som ejer hotellet Mara, Bruna og Graziella, finder man ofte i receptionen, og sammen med deres personale gør de deres yderste for, at hotellets gæster skal føle sig godt tilpas. Den gode service har medført, at mange gæster kommer igen år efter år.

Læs mere om Hotel Meandro

Mageløs udsigt

Bortset fra den fantastiske udsigt, som næsten gør alt andet uinteressant, har hotellet en hyggelig reception med opholdshjørne og bar, elevator, restaurant, møbleret tagterrasse, en lille have og en stor indendørs swimmingpool med panoramavinduer samt jacuzzi og sauna. Desuden er der parkeringsplads ud mod vejen. Man skal dog ikke være nervøs for trafikstøj om natten, da værelserne vender mod søen, men i løbet af dagen er der en del trafik på den lokale vej fra centrum, som passerer forbi hotellet.

Vælg mellem tre værelsestyper

Der er tre forskellige værelsestyper på hotellet. De fleste er yderst rummelige, og alle er pænt men enkelt indrettet. Indtil videre er det kun ganske få værelser som er blevet nyrenoveret, men de er til gengæld helt moderne og super lækkert indrettet. Disse værelser ligger på hotellets to øverste etager, og har derfor også den bedste udsigt.

Omfattende renovering

Hotellet har gennemgået en større renovering i løbet af de sidste år, men der mangler stadig nogle få områder. Med den stil der er lagt, og med den ihærdighed der lægges for dagen, vil hotellet i løbet af en forholdsvis kort periode, være tip top renoveret til et meget moderne hotel, der uden tvivl vil få en ekstra stjerne.

Læs om værelserne på Hotel Meandro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Meandro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Meandro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Meandro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Meandro

Fantastisk service på hotellet.

Tak for en fin ferie. Gargnano er absolut til at anbefale. Udmærket restauranter. Sød og hyggelig lokalbefolkning. Besøg Ugo i sin lille bar på hvnen.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Meandro

Læs mere

Skønne Italien

Første gang vi gæstede Gargnano, men bestemt ikke sidste.
Opholdet på Hotel Meandro var upåklageligt. Altid venligt og hjælpsomt personale.
God beliggenhed tæt på søen hvor der er mulighed for at bade, og grønt område med oliventræer hvor man kan solbade.


Læs mere

Dejligt hotel nær søen :)

Personalet på hotel meandro hiver gennemsnittet meget op for dette hotel :) Hotellet er ikke nyt længere - men de ansatte er SÅ søde, åbne og hjælpsomme - og tjenerne på restauranten er helt utroligt dygtige og veluddannede :D
Vi NØD vores ferie på hotellet!

Læs mere

Dejligt roligt hotel i smukke omgivelser

Meandro er et dejligt roligt hotel. God service, alt var i orden. Vi spiste 1 gang i restauranten, og det var lækker mad og super betjening. Vi havde lille balkon over restaurantens terrasse, med fantastisk udsigt over søen og byen.

Læs mere

en dejlig ferie

Vi havde et dejligt og meget afslappet ferieophold på Hotel Meandro! Personalet var venlig og imødekommende og der herskede en god atmosfære på stedet. Der var også forskellige slags kunst hængt op eller stillet frem, da hotellet har en kunstner i huset ned i kælderen, hvilket nu gjorde at stedet virkede både spændende og hyggeligt!
Vi havde booket hotelværelse kun med morgenmad og dette var vi meget tilfreds med. Og det var altid en fornøjelse at komme til morgenbordet, da kaffen blev hurtig serveret og der var et godt udvalg i buffeten. Også var morgenpersonalet altid i godt humør!
Hotelværelset levede også helt op til vores forventning for det havde altan ude til søen!!!! Vi havde en fantastisk udsigt og nød at sidde der om aften!!

Læs mere
 
search map