Hotel i Gargnano ved Gardasøen

Hotel Meandro

Superior værelse Superior new værelse Superior new værelse Udsigt mod Villa Feltrinelli fra hotellet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Meandro er et dejligt familieejet hotel, som ligger på kystvejen i udkanten af den hyggelige lille by Gargnano. Der er en fantastisk udsigt over Gardasøen og det verdensberømte hotel Villa Feltrinelli, og man kan gå til centrum af byen på ca. 10 min ad en mindre befærdet vej. Man finder en strand ca. 100 meter fra hotellet.

Tre søstre

De tre søstre som ejer hotellet Mara, Bruna og Graziella, finder man ofte i receptionen, og sammen med deres personale gør de deres yderste for, at hotellets gæster skal føle sig godt tilpas. Den gode service har medført, at mange gæster kommer igen år efter år.

Læs mere om Hotel Meandro

Mageløs udsigt

Bortset fra den fantastiske udsigt, som næsten gør alt andet uinteressant, har hotellet en hyggelig reception med opholdshjørne og bar, elevator, restaurant, møbleret tagterrasse, en lille have og en stor indendørs swimmingpool med panoramavinduer samt jacuzzi og sauna. Desuden er der parkeringsplads ud mod vejen. Man skal dog ikke være nervøs for trafikstøj om natten, da værelserne vender mod søen, men i løbet af dagen er der en del trafik på den lokale vej fra centrum, som passerer forbi hotellet.

Vælg mellem tre værelsestyper

Der er tre forskellige værelsestyper på hotellet. De fleste er yderst rummelige, og alle er pænt men enkelt indrettet. Indtil videre er det kun ganske få værelser som er blevet nyrenoveret, men de er til gengæld helt moderne og super lækkert indrettet. Disse værelser ligger på hotellets to øverste etager, og har derfor også den bedste udsigt.

Omfattende renovering

Hotellet har gennemgået en større renovering i løbet af de sidste år, men der mangler stadig nogle få områder. Med den stil der er lagt, og med den ihærdighed der lægges for dagen, vil hotellet i løbet af en forholdsvis kort periode, være tip top renoveret til et meget moderne hotel, der uden tvivl vil få en ekstra stjerne.

Læs om værelserne på Hotel Meandro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map