Anmeldelser af Hotel Bartabel

 
Hotel Bartabel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bartabel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gargnano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bartabel

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bartabel som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bartabel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorthe og rejsefælle fra Skørping boede på Hotel Bartabel i Gargnano fra d. 11. til d. 17. juli 2011.

Lige siden, at vi på en ferie på Gran Canaria, havde udsigt til et plankeværk, har det været vigtig for os at være sikre på havudsigt (ved Gardsøen var det jo så søudsigt), og det betaler vi gerne for. Vi bestilte derfor et værelse med terasse og søudsigt (det dyreste på hotellet). Men vi var ærlig talt noget skuffede over, at for at få søudsigt skulle vi stå helt henne ved terassens mur, der var ca. 1½ m. høj. Terassen var bygget ind/ned i taget, og der var mur på 3 sider, og den fjerde side var et hegn over til nabo-terassen. Havde vi vidst det på forhånd, havde vi valgt et andet sted. Jeg vil derfor opfordre jer til, at gøre opmærksom på at det med "søudsigt" er en sandhed med modifikationer !!! Hotellet havde ganske vist en fin fællesterasse med søudsigt, som vi benyttede. Men hvis man alligevel kun benytter den, er der ingen grund til at betale for at få sin egen terasse. Men det var et sødt og venligt værtspar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans og rejsefælle fra Skanderborg boede på Hotel Bartabel i Gargnano fra d. 29. juni til d. 2. juli 2010.

Vi havde tre dejlige dage i Gargnano, der blev brugt som en mellemstation på vej til hovedferien i Cannes. Stedet levede bestemt op til forventningerne. Vi kunne efter en tur pr. båd søen rundt konstatere, at Gargnano er en by, hvor de lokale stadig dominerer selv i ferieperioden. Hotel Barbatel ligger helt forrygende ud til søen, og det er bestemt værd at ofre de ekstra kroner, som et værelse med balkon koster. Skal der indsparkes en lille anke eller to, er det, at sengene er meget hårde og at morgenmaden gerne måtte være tilgængelig tidligere end kl. 9.00. Men i det store billede betyder det absolut intet, og vi kommer bestemt igen! Parkering viste sig desuden ikke at være et problem. På hotellet kan man for 3 euro pr. døgn købe en plads i et toetagers P-hus et par hundrede meter væk. Denne information er værd at understrege i beskrivelsen af hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map