Hotel i Gargnano ved Gardasøen

Hotel Bartabel

 
Hotel Bartabel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bartabel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gargnano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Bartabel (som betyder fiskeruse) er et dejligt, lille familieejet hotel med kun 12 værelser. Hotellet ligger på hovedgaden i den hyggelige by Gargnano - lige ned til søen. Stedet ejes af den sympatiske familie Collini (i tre generationer) som overtog hotellet i begyndelsen af 2008, og som siden har foretaget en gennemgribende renovering så hotellet i dag lever op til de flestes forventninger til standard og komfort.

Hotellets absolutte styrke er den centrale beliggenhed i det historiske centrum. Her er kun få skridt til butikker, cafeer, restauranter, havnen og søens bådfart. Hotellet ligger helt bogstaveligt med "fødderne i vand" - og stikker man fødderne ud af vinduet i morgenmadsrestauranten, kan man tage fodbad i søen, mens man spiser. Nærmeste strand ligger blot 300 meter væk.

Læs mere om Hotel Bartabel

Fra den lille havn der ligger blot ca. 50 meter fra hotellet, er bygget en gangbro i vandet, så man kan spadsere forbi og kigge på hotellet fra søsiden. Sådanne gangbroer bliver mere og mere anvendt ved Gardasøen. Den centrale beliggenhed medfører ikke at man skal frygte larm og ballade døgnet rundt, da Gargnano stadig er en næsten uopdaget by, hvad angår turisme.

Beliggenheden gør også at Hotel Bartabel er et sandt paradis, hvis man anvender offentlig transport. Der er dog parkeringsmuligheder mod betaling flere steder i byen - og man kan gøre et kort stop uden for hotellet ved ankomst og afrejse. Hotellet er i fem etager. I stueetagen er en lille reception, elevator, opholdsrum samt morgenmadsrestaurant og bar med søudsigt. På første sal er et opholdsrum samt en stor terrasse ud mod søen.

Hotellet har 12 værelser som alle er pænt indrettede i klassisk stil. Bygningen er historisk, og da man har været nødt til at respektere de oprindelige mure, varierer værelserne meget i størrelse og indretning, lige som et par af de øverst beliggende værelser har badeværelser med forholdsvis lav loftshøjde. Alle værelserne har telefon, WiFi-internetforbindelse samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

- Dobbeltværelse Vicolo ligger ud til en lille smøge og har derfor ingen udsigt.
- Dobbeltvær. Vicolo superior er forholdsvis rummeligt, og indrettet med aircondition. Det ligger ud til en lille smøge og har derfor ingen udsigt.
- Dobbeltværelse Via Roma vender mod hovedgaden og bycentrum.
- Dobbeltværelse Monte med balkon har mindre balkon og kig mod bjergene.
- Dobbeltvær med søudsigt vender mod søen.
- Dobbeltvær. med søudsigt og terrasse ligger højt og har møbleret terrasse mod søen.
- Tresengsværelse Via Roma vender mod hovedgaden og bycentrum og har plads til tre personer. Badeværelse med badekar.

Skjul teksten
 
 
search map