Hotel i Gargnano ved Gardasøen

Boutique Hotel Villa Sostaga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den familiære stemning kan mærkes

Du kommer med stor sandsynlighed til at føle dig godt modtaget på Boutique Hotel Villa Sostaga, der er et familiedrevet hotel. Med passion og kærlighed for såvel villaen som for stedet. Familien Seresina har valgt at bevare den hyggelige vintage atmosfære. Her kan du nyde de smukt møblerede værelser med antikviteter, varme farver og det afslappede miljø. Alt dette kombineret med en fantastisk udsigt over landskabet.

Hotellet ligger i alt det grønne og ved en 40 hektar skov ca. 8 km fra Gargnano. Boutique Hotel Villa Sostaga er et hyggeligt, lille hotel, der tidligere har været jagthus til greven Giuseppe Feltrinelli og efterfølgende renoveret til sommerhus af Alverico Belgioioso for den adelige familie og deres berømte gæster. Vejen snor sig op ad bakken, men det er umagen værd, for når du ankommer, vil du nyde roen og en fantastisk beliggenhed med udsigt over Gardasøen.

Læs mere om Boutique Hotel Villa Sostaga

Et tilflugtssted for både krop og smagsløg

Gabriele Seresina forlod det kaotiske Milano, og med sin hustru Gabriella vendte han tilbage til sin elskede sø for at genopdage livets mere behagelige rytme. De fandt denne gamle villa og begyndte en gennemgående renovering af bygningen. Deres ambition var ikke kun at skabe et sjælfuldt sted i smukt miljø, men også skabe et sted, hvor smagsløgene kunne trives, hvilket du kommer til at opleve, hvis du beslutter dig for at prøve deres køkken. Vi har aflagt det et besøg og kan varmt anbefale hotellets restaurant. Villa Sostaga tilbyder morgenmad, frokost (lukket mellem november og påske) og middag og du kan enten nyde maden i villaen (Liberty-rummet eller Clara Hall), hvor du har panoramavinduer, på terrassen eller ude i haven i orangeriet, Gazebo, hvorfra du har udsigt over søen. Maden smager vidunderligt og er smukt serveret, det er Pier Lorenzo Minini og hans assistenter Elvis og Gaetano, der står for denne oplevelse.

Sørg nu for at nyde tilværelsen

Hvis du vælger at overnatte bare et par nætter på Boutique Hotel Villa Sostaga, så bør du prioritere at nyde stilheden og udsigterne. Dette kan gøres i haven eller ved poolen, hvor der er solstole. Ud over masser af ro indbyder området også til fantastiske vandreture og udfordrende cykelture. Du kan også med bil besøge de dejlige steder, der ligger som perler på en snor langs søen.

Hjemligt og komfortabelt

Det er i den gamle villa, der er fra slutningen af 1800-tallet, at du checker ind. I villaen, som regnes som hovedbygningen, ligger nogle af værelserne samt køkkenet, restauranten og de smukke fællesstuer. Der er også et annex med værelser. Der er som sagt værelser både i villaen og i annexet, og du kan vælge mellem classic, deluxe og juniorsuite. Som det fremgår af vores værelsesbeskrivelser, er nogle værelser ens i deres indretning. Værelserne er indrettet i varme farver med antikke møbler nogle med et romantisk præg. Faciliteterne er aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks og hårtørrer.

Lidt hjælp til at finde vej

De fleste GPS'er angiver forkerte anvisninger om, hvordan du ankommer til hotellet, hvis du kommer sydfra. Hvis du kører via Gardasanavejen fra Salò nordpå mod Riva del Garda og ankommer til Bogliaco, vil de fleste GPS'ere sige, at du skal dreje til venstre mod Villavetro. Det er bedre ikke at gøre dette, men men fortsætte videre til den næste by Gargnano. Kør ind i Gargnano og drej til venstre og følg skiltene mod Navazzo. Følg denne vej i ca. 8 km til du når til Villa Sostaga. Kommer du nordfra, bør du følge skiltene mod Gargnano og videre til Navazzo eller Valvestino samt Villa Sostaga. Kør ca. 8 km til du kommer til Navazzo, hvor du drejer til venstre mod Villa Sostaga efter ca. 500 meter. Vi gør opmærksom på, at ejeren har to små American bulldogs, som også bor på hotellet.

Læs om værelserne på Boutique Hotel Villa Sostaga

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map