Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gargnano er en af de mange små hyggelige byer, som ligger helt ned til Gardasøen på den vestlige side mellem Gardone og Limone.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Oprindelig charme

Gargnano gør ikke meget væsen af sig, og pga. beliggenheden, er der tusindvis af turister som passerer forbi byen dagligt uden at bemærke den, og det er nok held i uheld. Held selvfølgelig fordi Gargnano er en af de få byer ved søen, som har bevaret sin oprindelige charme, og er fuld af lokale indbyggere, som lever det liv som de altid har gjort. Uheld fordi det er en utrolig dejlig by med mange spændende muligheder.

Villa Feltrinelli

Byen har en hyggelig lille havn, og en hovedgade fuld af små lokale butikker. Gargnanos stolthed er dog Musolinis berømte "Villa Feltrinelli" der i dag er et af de mest berømte hoteller i verden. Det ligger helt afsides i en park ved søen, og kan ikke besøges af udefrakommende.

Udfordrende bjergkørsel

Gargnano er også et godt udgangspunkt for ture langs søen og i de omkringliggende bjerge.
Hvis man ser bjergkørsel som en udfordring, er det et absolut must at køre op til den opdæmmede Valvestino sø. Vejen starter lige uden for byen, og hvis man fortsætter forbi Valvestino, kommer man over til Idro søen, som ligger på den modsatte side af bjergene. Derfra kan man fortsætte enten mod nord via Ledrosøen til Riva, eller mod syd, hvor man så kommer tilbage til Salò.

Læs mere om Gargnano

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map