Feriebolig i Gardone Riviera ved Gardasøen

Residence Borgo degli Ulivi

 
Residence Borgo degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Borgo degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Borgo degli Ulivi ligger i rolige omgivelser med udsigt til søen og omgivet af en en 20.000 m² have med århundrede gamle træer og blomster. Stedet er nybygget, men alligevel opført i fuld respekt for områdets traditioner med massiv brug af træ og sten.

Borgo degli Ulivi ligger ca. 2 km fra byen, hvor man finder adskillige indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer. Der ca. 2,5 km til stranden og søen. På stedet er der reception, fælles terrasse med servering fra baren, svømmebassin med børnebassin, legeplads, garage og parkeringsplads.

Læs mere om Residence Borgo degli Ulivi

Her befinder du dig dig på Gardasøen roligste og mest panoramiske side, og kun få kilometer fra motorvejen, der forbinder stedet til mange udflugtsmål på Posletten (Verona, Vicenza, Padova, Brescia, Como osv.).

Der er i alt 43 lejligheder, alle velmøblerede og udstyret med aircondition (tændt fra d. 1. maj til d. 15. september), satellitfjernsyn, telefon, safety-boks og terrasse med søudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map