Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Locanda Agli Angeli

Værelse 29 Værelse 21
 
Locanda Agli Angeli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Agli Angeli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda Agli Angeli er den diametrale modsætning til en standardiseret hotelkæde: Denne lille stemningsfulde locanda ligger midt i Gardone Rivieras krogede, gamle bydel højt hævet over Gardasøen. Her er fredeligt.

Her er der tale om et meget romantisk stykke Gardasø. Mange områder indbyder til øjebliksnydelse, fx de mange små afsatser og terrasser, morgenmadssalen, den fine loggia med kurvemøbler og ikke mindst den bønneformede swimmingpool med liggestole. Der er wi-fi i fællesområderne (ikke på værelserne). Der er desuden gratis parkering ca. 50 m fra hotellet, da biler ikke har adkomst helt til hotellet.

Læs mere om Locanda Agli Angeli

Trattoria Agli Angeli
- Til locanda'en hører et lille elskværdigt trattoria på vaskeægte italiensk facon. Her kan man spise aftensmad uden at skulle starte bilen. Og om sommeren kan man naturligvis sidde udendørs. Det lille trattoria er nabo til Locanda Agli Angeli.

Værelse 21
- Værelse på 1. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 22
- Værelse på 1. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 23 med balkon
- Værelse med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset ligger i to niveauer og har to afdelinger, hvilket gør værelset ideelt til et par med to børn. Der er i øvrigt balkon med udsigt til swimmingpoolen.
Værelse 25 med begrænset søudsigt
- Værelse med dobbeltseng (eneste værelse uden himmelseng), aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset ligger i to plan, og man sover øverst. Der er i øvrigt lidt søudsigt. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 26 med to franske balkoner og begrænset søudsigt
- Værelse på 2. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset har to små balkoner og lidt søudsigt. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 27 med lille balkon
- Værelse på 2. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset har en lille balkon. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 28
- Værelse på 2. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset har udsigt mod swimmingpoolen. Ekstra opredning ikke mulig.
Værelse 29 med terrasse og begrænset søudsigt
- Værelse på 2. sal med himmelseng, aircondition, sat-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Værelset har terrasse og lidt søudsigt. Ekstra opredning ikke mulig.

Skjul teksten
 
 
search map