Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Ville Montefiori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ville Montefiori består af tre pragtfulde Art Nouveau villaer og en nyere tilbygning, samt et tårn fra det 15. århundrede. Hele komplekset ligger bedårende smukt i byen Gardone Riviera på den vestlige bred af Gardasøen og omgivet af en stor park med oliventræer, palmer og en lang række andre træer. Fra villaerne har du en uforglemmelig udsigt over selve Gardasøen.

Paradisets have

Fra de store terrasser er der adgang til haven med de mange duftende blomster. En sand paradisets have med en paradisisk atmosfære, som er ideel for dig, der ønsker en tilbagetrukket og rolig ferie, men dog tæt på by og Gardasøen. Hotel Ville Montefiori ligger 200 meter fra søen og 150 meter fra Gardone Rivieras bycentrum.

Ville Montefiori tilbyder både inden- og udendørs swimmingpool, tennisbane og spa. Morgenmaden kan du spise på terrassen i sommermånederne eller i den smagfuldt indrettede restaurant, hvor du også kan spise middag om aftenen.

Læs mere om Hotel Ville Montefiori

Majestætiske værelser

Udsmykningen af værelserne er præget af en særlig kærlighed for detaljer. De bidrager til at gøre dit ophold på hotellet til en oplevelse, der bringer dig mange år tilbage i tiden. Brugen af træ, gyldne lister og elegante tæpper beriger disse "tilflugtssteder" og skaber en eksklusiv ramme om hotellet.

Standard værelserne er små og dekoreret i forskellige farver fx gul, blå, pink eller grøn. Deluxe værelserne er større og ligger i den nyeste bygning, og er mere elegant indrettede.

Ikke alle værelser har balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map