Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Ville Montefiori

 
Hotel Ville Montefiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ville Montefiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ville Montefiori består af tre pragtfulde Art Nouveau villaer og en nyere tilbygning, samt et tårn fra det 15. århundrede. Hele komplekset ligger bedårende smukt i byen Gardone Riviera på den vestlige bred af Gardasøen og omgivet af en stor park med oliventræer, palmer og en lang række andre træer. Fra villaerne har du en uforglemmelig udsigt over selve Gardasøen.

Paradisets have

Fra de store terrasser er der adgang til haven med de mange duftende blomster. En sand paradisets have med en paradisisk atmosfære, som er ideel for dig, der ønsker en tilbagetrukket og rolig ferie, men dog tæt på by og Gardasøen. Hotel Ville Montefiori ligger 200 meter fra søen og 150 meter fra Gardone Rivieras bycentrum.

Ville Montefiori tilbyder både inden- og udendørs swimmingpool, tennisbane og spa. Morgenmaden kan du spise på terrassen i sommermånederne eller i den smagfuldt indrettede restaurant, hvor du også kan spise middag om aftenen.

Læs mere om Hotel Ville Montefiori

Majestætiske værelser

Udsmykningen af værelserne er præget af en særlig kærlighed for detaljer. De bidrager til at gøre dit ophold på hotellet til en oplevelse, der bringer dig mange år tilbage i tiden. Brugen af træ, gyldne lister og elegante tæpper beriger disse "tilflugtssteder" og skaber en eksklusiv ramme om hotellet.

Standard værelserne er små og dekoreret i forskellige farver fx gul, blå, pink eller grøn. Deluxe værelserne er større og ligger i den nyeste bygning, og er mere elegant indrettede.

Ikke alle værelser har balkon.

Læs om værelserne på Hotel Ville Montefiori

Skjul teksten
 
 
search map