Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Villa Sofia

 
Hotel Villa Sofia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Sofia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Sofia er en historisk 1900-tals villa, som nu er indrettet til et af Gardasøens hyggeligste og mest paradisiske hoteller.

Hotellet ligger i en vidunderlig parklignende have ca. 1 km fra søen, i et roligt område med andre lokale villaer, hvoraf de fleste stammer fra 1920´erne. Fra de øverste værelser og tagterrassen har man en fantastisk udsigt over Gardasøen, men ellers må man "nøjes" med at nyde blomsterduften og fuglenes sang.

Læs mere om Hotel Villa Sofia

Villaen har tidligere fungeret som Pensione Hohl, men da de nye ejere overtog stedet i 2001, blev det lukket pga. en gennemgribende renovering. Hotellet genåbnede i 2004, og fremstår i dag, som et eksklusivt førsteklasses hotel, hvor interiøret primært er holdt i den elegante liberty stil.

Fra vejen som passerer forbi villaen, kommer man ind i parken. Her finder man hotellets parkeringsplads, den dejlige swimmingpool og terrassen, hvor der er udendørs servering, og hvor man også kan få en let frokost. Hotellet har desuden reception, morgenmadsrestaurant og bar.

Hotel Villa Sofia har ialt 34 værelser, som alle har telefon, satellit TV, minibar, aircondition, værdiboks, balkon samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet.
Standardværelser har udsigt mot vejen.
Superiorværelserne har udsigt mod haven.
De luxe værelserne har balkon og direkte udsigt mod søen.

Skjul teksten
 
 
search map