Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Villa Sofia

Udsigt fra Hotel Villa Sofia, Gardone Riviera Eksempel på Dobbeltværelse (classic) Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) m. søudsigt og balkon/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) m. søudsigt og balkon/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) m. søudsigt og balkon/terrasse Eksempel på Dobbeltværelse (deluxe) m. søudsigt og balkon/terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Sofia er en historisk 1900-tals villa, som nu er indrettet til et af Gardasøens hyggeligste og mest paradisiske hoteller.

Parklignende have

Hotellet ligger i en vidunderlig parklignende have ca. 1 km fra søen, i et roligt område med andre lokale villaer, hvoraf de fleste stammer fra 1920´erne. Fra de øverste værelser og tagterrassen har man en fantastisk udsigt over Gardasøen, men ellers må man "nøjes" med at nyde blomsterduften og fuglenes sang.

Læs mere om Hotel Villa Sofia

Elegante liberty stil

Villaen har tidligere fungeret som Pensione Hohl, men da de nye ejere overtog stedet i 2001, blev det lukket pga. en gennemgribende renovering. Hotellet genåbnede i 2004, og fremstår i dag, som et charmerende hotel, hvor interiøret primært er holdt i den elegante liberty stil.

Pool og terrasse

Fra vejen som passerer forbi villaen, kommer man ind i parken. Her finder man hotellets parkeringsplads, den dejlige swimmingpool og terrassen, hvor der er udendørs servering, og hvor man også kan få en let frokost. Hotellet har desuden reception, morgenmadsrestaurant og bar.

Restauranten, Angelo Landi, ligger omkring 500 meter væk og hører til Hotel Savoy Palace. Her har du også et wellness.

Få værelser

Hotel Villa Sofia har i alt 34 værelser, som alle har telefon, satellit TV, minibar, aircondition, værdiboks, balkon samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet. Værelserne kan være placeret i hovedbygningen eller i et anneks.

Læs om værelserne på Hotel Villa Sofia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map