Feriebolig i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

 
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Florida ligger i Gardone Riviera oppe ad bjergsiden langs den vej, der løber rundt om søen. Herfra er udsigten over søen og halvøen Sirmione storslået. Nærmeste strand er offentlig og ligger ca. 150 meter fra selve Florida Residence.

Indbydende grønne omgivelser

Hotel Villa Florida har været ejet og bestyret af ejerfamilien Cipani i årtier. Rundt om bygningerne ejer familien seks hektarer jord, der er dækket af oliventræer, af hvis frugter man producerer olie efter den traditionelle opskrift. Ud over olivenplantagen har familien også flere huse af sten og træværk, hvor der dyrkes citroner, mandariner og appelsiner. Klimaet ved søen er nemlig meget mild og ved at beskytte træerne i husene i den koldere årstid kan disse overleve og producere frugt. Udover de nyttige planter er her også mange skønne blomster som bourgainvillea, oleander og geranier.

Læs mere om Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Stor pool og solterrasse

På Hotel Villa Florida er der også et flot svømmebassin (27 x 9 meter) med tilhørende terrasse, hvorfra der er udsigt over søen, skønhedscenter med sauna og massage mod betaling, fælles grillområde til gæsternes rådighed og en stort skakspil i haven. Der findes endvidere reception, parkeringsplads og vaskerum med vaskemaskine. Det er desuden muligt mod betaling at få serveret morgenmad i lejligheden om morgenen. Om aften kan du selv tilberede maden eller spise på de nærliggende restauranter (receptionen hjælper gerne med bordbestilling og anbefalinger).

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er alle hyggeligt indrettet og råder alle over telefon, satellit fjernsyn, sikkerhedsboks samt hårtørrer på badeværelse. Desuden råder alle lejlighederne over søblik, som er bedre jo højre en etage man bor på. Selv om der er lejligheder med plads op til fire personer er vores indtryk at dette sted er mere velegnet til par end til børnefamilier.

Lejlighederne på Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Suite med 2 +1 sovepladser (med terrasse eller balkon med søudsigt)

lejlighederne er ca. 37 m² og ligger ved svømmebassinet med flot udsigt over søen. Loftet er malet i hånden med forskellige motiver, møblering er helt ny og elegant. Lejlighederne indeholder opholdsstue med tekøkken (med opvaskemaskine og mikrobølgeovn) - hvis du ønsker at benytte køkken betales et engangsgebyr på stedet. - og spisebord samt sofa, soveafdeling med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og Jacuzzi-bruser samt hørtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Hop direkte i vandet !!

Beliggenheden og parkering er god. Mange aktiviteter lige i området. Hvis du ønsker at svømme i poolen, er der mange trin ned men hvis det ikke er et problem er det fantastisk område. Svømning i søen er tæt på dette. God morgenmad. Lejligheden var komfortabel og udsigterne er smukke. Nød at bruge tid på dækket om aftenen samt udforske alle dage. Restauranter tæt på. Selve området er smukt med meget store hoteller med overdådige landskaber. Færge tæt på.

Læs mere

Udsigt

Hotellet kan varmt anbefales. Vi boedei en juniorsuite med en blanding af gammelt og moderne design. AC fungerede udemærket. Fantastisk morgenmad med udsigt over Gardasøen og et meget imødekommende personale.

Læs mere

Vidunderligt

Vi trivedes glimrende på dette meget familiære hotel.
Vi kommer sandsynligvis tilbage til næste år da der er rigtigt meget at udforske i lokalområdet.
Lillija & Jan

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Læs mere

Fantastisk ferie for 2

Ingen tvivl om at Hotel Villa Florida er en perle. Vi har nydt hvert eneste sekund og kommer afgjort tilbage inden alt for længe!

Læs mere

Forsinket Sølvbryllupsrejse

Vi havde en dejlig ferie på Hotel Villa Florida, hvor service niveau var meget højt. Utrolig venlig og imødekommende ansatte der virkelig gjorde deres bedst for at få vores ophold til at blive perfekt.
Vi kan kun anbefale stedet til andre.

Læs mere
 
search map