Feriebolig i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

 
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Florida ligger i Gardone Riviera oppe ad bjergsiden langs den vej, der løber rundt om søen. Herfra er udsigten over søen og halvøen Sirmione storslået. Nærmeste strand er offentlig og ligger ca. 150 meter fra selve Florida Residence.

Indbydende grønne omgivelser

Hotel Villa Florida har været ejet og bestyret af ejerfamilien Cipani i årtier. Rundt om bygningerne ejer familien seks hektarer jord, der er dækket af oliventræer, af hvis frugter man producerer olie efter den traditionelle opskrift. Ud over olivenplantagen har familien også flere huse af sten og træværk, hvor der dyrkes citroner, mandariner og appelsiner. Klimaet ved søen er nemlig meget mild og ved at beskytte træerne i husene i den koldere årstid kan disse overleve og producere frugt. Udover de nyttige planter er her også mange skønne blomster som bourgainvillea, oleander og geranier.

Læs mere om Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Stor pool og solterrasse

På Hotel Villa Florida er der også et flot svømmebassin (27 x 9 meter) med tilhørende terrasse, hvorfra der er udsigt over søen, skønhedscenter med sauna og massage mod betaling, fælles grillområde til gæsternes rådighed og en stort skakspil i haven. Der findes endvidere reception, parkeringsplads og vaskerum med vaskemaskine. Det er desuden muligt mod betaling at få serveret morgenmad i lejligheden om morgenen. Om aften kan du selv tilberede maden eller spise på de nærliggende restauranter (receptionen hjælper gerne med bordbestilling og anbefalinger).

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er alle hyggeligt indrettet og råder alle over telefon, satellit fjernsyn, sikkerhedsboks samt hårtørrer på badeværelse. Desuden råder alle lejlighederne over søblik, som er bedre jo højre en etage man bor på. Selv om der er lejligheder med plads op til fire personer er vores indtryk at dette sted er mere velegnet til par end til børnefamilier.

Lejlighederne på Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Suite med 2 +1 sovepladser (med terrasse eller balkon med søudsigt)

lejlighederne er ca. 37 m² og ligger ved svømmebassinet med flot udsigt over søen. Loftet er malet i hånden med forskellige motiver, møblering er helt ny og elegant. Lejlighederne indeholder opholdsstue med tekøkken (med opvaskemaskine og mikrobølgeovn) - hvis du ønsker at benytte køkken betales et engangsgebyr på stedet. - og spisebord samt sofa, soveafdeling med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og Jacuzzi-bruser samt hørtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map