Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Villa del Sogno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa del Sogno blev bygget i 1904 af Maximillian Heydweiller, en østrisk silkeproducent, der fik opført villaen i neoklassisk stil. Beliggenheden, omgivelserne og indretning af villaen gør hotellet til et af de mest eksklusive rundt om Gardasøen.

Villaen er omgivet af en stor park med århundrede gamle høje træer samt blomster og eksotiske planter.Små stier går gennem parken, så du kan beundre søen under afslappende ture.

Læs mere om Hotel Villa del Sogno

Hotellets gæster kan desuden benytte den flotte pool med liggestole og parasoller og - mod betaling - tennisbane samt skønhedscenter med tyrkisk bad, vandmassage og solarium. På hotellet findes endvidere reception, morgenmadsrestaurant, restaurant og bar samt en lille konferencesal til max. 25 personer. Alle lokaler er udstyrede med aircondition.

Restauranten byder på en elegant spisesal med levende musik to gange om ugen i højsæsonen. Vælger du at reservere ophold med halvpension, får du et udvalg af fire menuer af fire retter hver hver aften. Morgenmaden serveres som buffet.

Hotellets 30 værelser er alle udstyrede med aircondition, minibar, telefon, internetopkobling, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet, bruser og karbad samt hårtørrer. Alle værelser har søudsigt. Junior suite-værelserne er noget større end de almindelige og de findes også med terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Lefay Resort and Spa

Gargnano, Lombardiet

Villa Cortine Palace Hotel

Sirmione, Lombardiet

Villa Arcadio

Salò, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Lombardiet

search map