Anmeldelser af Hotel Du Lac

 
Hotel Du Lac er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Du Lac er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Du Lac

Læs personlige anmeldelser af Hotel Du Lac som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Du Lac. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og familie fra Køge boede på Hotel Du Lac i Gardone Riviera fra d. 2. til d. 9. august 2011.

Vi var heldige at få et værelse med direkte udsigt til Gardasøen, hvilket var helt perfekt - sikken udsigt. Selve værelsen var nogenlunde, dog med et badeværelse der ikke levede op til vores forventning - alt for lille og med et gardin for ruden der hang ned i vandhanen. Hotellet bør også være mere opmærksom på, at få sprøjtet mod insekter, idet både altanen og selve værelset var fyldt med myrer.

Hotellet ligger perfekt lige ud til Gardasøen og vi nød meget at kunne sidde på altanen og i hotellets restaurant med perfekt udsigt til søen. Morgenmaden på hotellet var helt perfekt med stort udvalg, hvilket var en meget positiv overraskelse og de dage vi spiste aftensmad på hotellet var maden også udmærket. Personalet omkring restauranten kunne godt oppe sig lidt, idet der var langt mellem smilene på flere af tjenerne - en enkelt kvindelig tjener var specielt meget sur at se på - et smil hjælper jo.

Gardone var også en positiv oplevelse, idet byen ikke er overrendt af turister, hvilket vi nød meget når man havde været på udflugt til Garda og Sirmione som jo er overrendt af turister.

Generelt er vi tilfredse med opholdet - dog med et par minusser som fremgår af ovenstående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
John og Merrith fra Rudkøbing boede på Hotel Du Lac i Gardone Riviera fra d. 11. til d. 14. juli 2009.

Fra Casale Torre del Sasso i Cagli kørte videre til Vicosøen (Villa La Paiola), hvor vi som var blevet lovet nogle dejlige og smukke solnedgange det må vi sige vi fik, samt en dejlig og professionelt værtspar som hele tiden var til tjeneste, også kl 2 om natten når der skulle vandes have, det morede vi os en del over, om onsdagen blev håndklæderne skiftet og badeværelset rengjort, det var rigtig dejligt. Der er altid nok at se på når man rejser i Italien, især når man som os er interesseret i oldtiden.

Efter en dejlig uge ved Vicosøen tog vi turen til Gardone Riviera, det var et udmærket hotel, Hotel Du Lac, især værelset med udsigt fra siden, som viste sig faktisk at være bedre end vi troede, vi kunne følge med i alt hvad der foregik på havnen og søen om aftenen, byen er dog lige lille nok, hvis man skal værer der mere end et par dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map