Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Hotel Du Lac

 
Hotel Du Lac er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Du Lac er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger lige ud til den hyggelige havn i den mondæne og kønne by Gardone på Gardasøens vestlige bred. I Gardone finder du en smuk og elegant havnepromenade med caféer og restauranter.

Et klassisk badehotel

Der er tale om et klassisk badehotel af ældre dato (bygget 1950), men det er i fin stand, idet det blev moderniseret i 1995. Stilen er dog lidt gammeldags. Hotellet er på 5 etager og har i alt 39 værelser.

Læs mere om Hotel Du Lac

Masser af faciliteter

På hotellet finder du reception, fjernsynsstue med satellitfjernsyn, elevator, restaurant samt bar med både inden- og udendørs servering. Da hotellet ligger i det historiske centrum, hvor bilkørsel er forbudt, hører der ikke parkeringsplads til hotellet. De nærmeste parkeringsmuligheder ligger ca. 300 meter fra hotellet.

Også værelser med balkon og søudsigt
Værelserne er enkelt indrettet og har hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn, aircondition, varme samt badeværelse/toilet med bruser eller badekar. Vi formidler standardværelserne, som har udsigt mod den hyggelige forretningsgade, og værelser med søudsigt fra siden. Standardværelserne har plads til to personer. I værelser med søudsigt fra siden er der plads til indtil fire personer, under forudsætning af at den tredje og fjerde sover i køjeseng.

Læs om værelserne på Hotel Du Lac

Skjul teksten
 
 
search map