Anmeldelser af Hotel Bellevue

 
Hotel Bellevue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bellevue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bellevue

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bellevue som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bellevue. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og rejsefælle fra København K boede på Hotel Bellevue i Gardone Riviera fra d. 6. til d. 8. august 2010.

Området omkring Salò og Gardone Riviera rummer ikke bare smukke haver med eksotisk vegetation, men er også et historisk interessant område, idet Mussolini i de sidste halvandet år af Anden Verdenskrig var indsat af Nazityskland til at regere som marionethersker i den såkaldte italienske sociale republik. Mange bygninger i området har været scene for kapitler i denne besynderlige og tragiske periode i Italiens historie. Hotel Bellevue, som vi boede på, var således rekonvalescenthjem for sårede tyske og italienske soldater i denne periode. Mussolini havde allerede tidligere sat sit præg på området. Bag hotellet, et stykke oppe, ligger således det bizarre haveanlæg Villareale, som blev indrettet i jugendstil som en slags ”gyldent fængsel” for digteren og krigshelten fra første verdenskrig d’Annunzio. Fra den store have er der en imponerende udsigt ud over Gardasøen. Haven er bestemt et besøg værd og bliver i dag ofte anvendt til klassiske koncerter. Og således er der rigtig meget af historisk værdi at se i området fra den tidsperiode.

Hotel Bellevue i Gardone Riviera er et fint gammelt hotel med en meget smuk gammel have. Desværre ligger hotellet lige ud til hovedvejen med et meget højt støjniveau derfra. Uden hørepropper ville vi nok ikke have fået sovet meget. Parkeringsforholdene er desværre heller ikke for gode. Derimod er der et meget hjælpsomt og venligt personale, der uden kny tog imod vores pølser til køleskabet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tommy og familie fra Aalborg boede på Hotel Bellevue i Gardone Riviera fra d. 1. til d. 7. juli 2009.

Har I været glade for byen og området? - Det er en lille by med et ret kedeligt aftenliv, men med smukke omgivelser.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? - Nok ikke helt , vi er van til at være på øst siden af gardasøen hvor der er mere liv, så vi var nok lidt skuffede. Det var et flot og hyggeligt hotel med gode og rare værelser virkelig god aircondisenering. og meget venligt og hjælpsomt personale.
Har I tips til de næstkommende? - Hvis man ønsker liv er det ikke stedet . Men hvis man er til fred og ro så er det bare sagen.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? - Ikke et sted for unge der er intet at lave på stedet eller i omegnen. Det lugtede fælt på 3 etages gang
Vi har været meget glade for at rejse med selskabet der har været styr på tingende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jens Fly og kone fra Kalundborg boede på Hotel Bellevue i Gardone Riviera fra d. 23. til d. 26. august 2008.

Vi har haft et meget dejligt ophold på Hotel Bellevue i Gardone Riviera og vil helt sikert komme tilbage. Ligeledes er vi glade for vores bestilling af opera med transport, dette fungerede stort set upåklageligt, dog ikke delen hvor vi skulle ringe et par dage før. Vi opsøgte rejsebureauet i Gardone Riviera og fik styr på det der skulle være ringet om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Malene og rejsepartner fra Kastrup boede på Hotel Bellevue i Gardone Riviera fra d. 25. til d. 27. juli 2007.

Tak for jeres mail - og ja tak, vi havde en rigtig dejlig tur:-) På ferien talte vi faktisk om, at vi skulle sende jer en hilsen, når vi kom hjem og rose jer for jeres service. Vi må sige, at vi har været yderst tilfredse med at booke via in-italia.dk, og vil uden tvivl bruge jer en anden gang.
Gardone Riviera var et pragtfuldt lille hotel med en meget hyggelig vært. Værelset var pænt og rent og med en skøn udsigt - der var absolut intet at udsætte på det. Restauranten på hotellet var også glimrende. Vi valgte faktisk at spise der hver aften, selvom vi kun havde morgenmad inkluderet i opholdet. Meget lækker mad. Det eneste minus ved hotellet er, at det ligger lige ud til den meget trafikkerede vej, men det kunne vi godt se bort fra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map