Anmeldelser af Grand Hotel Gardone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Gardone

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Gardone som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Gardone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Grand Hotel Gardone

Traditionelt hotel med en god beliggenhed.
Lidt skuffet over sengene på vores Classic værelse, det mindede noget om IKEA rejsesenge. Ellers har vi været meget tilfredse med personalet og maden i restauranten.

Gardasøen som feriedestination

Grand Hotel Gardone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel Gardone
Dobbeltværelse (classic) m. søudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Sådan skal en ferie være

Fantastisk godt beliggende hotel i lille by uden en masse gadesælgere og irriterende tjenere. Et stort flot hotel helt ude på kanten af søen. Selvom hotellet kan virke stort (479 meter langt) er der kun 169 værelser som stort set alle sammen er vendt mod søen. Værelses standarden er i top uden at være prangende - MEN det glemmer du når du er på hotellet. Masser af plads til de solhungrende - både ved poolen og ved søen. Et par gode restauranter samt poolbaren hvor der også serveres mad og drikkevarer. Endelig er der også "Winnies Bar, som er en af de hyggeligste barer i området - også her kan du spise hvis sulten melder sig. Stemningen virker som om man er mange år tilbage, men stadig med alle moderniteter. Servicen er i top uanset hvor på hotellet du er. Vi valgte hotellet ud fra billederne - og de lyver IKKE. Det er ikke sidste gang vi er der :-)

Gardasøen som feriedestination

Hvis du er til masseturisme er byen Gardone ikke noget for dig, men hvis du som os, ikke er vild med en masse spisesteder og en masse mennesker er Gardone perfekt.

Grand Hotel Gardone
Rent og pænt
Gæstfrihed

Der er topservice
Beliggenhed

Kan ikke ligge bedre og smukkere
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel Gardone
Dobbeltværelse (classic) m. søudsigt og balkon/terrasse

Vi havde et værelse i den nordligste del
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der var lidt "klumper"
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map