Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Grand Hotel Gardone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Gardone har været byens førende hotel siden begyndelsen af 1900-tallet, hvor turismen for alvor begyndte at komme til Gardasøen. Stilen bærer, ligesom atmosfæren, præg af arven fra det 20. århundrede, med højt til loftet, elegante, åbne rum og så noget af det vigtigste: Den lækre gastronomi. Hotellet har huset mange berømtheder og VIP'er gennem årene. Winston Churchill er en af dem, og baren er opkaldt efter ham: "Winnies", hedder den.

Lige ved søen og centrum

Hotellet ligger lige ud til Gardasøen, og vi må advare om, at der er risiko for, at du aldrig får lyst til at tage hjem igen. Hvis du får lyst til at gå ud, befinder du dig faktisk lige i centrum af Gardone Riviera, og du kan gå langs promenaden (foran dit hotel) til havnen, hvor du kan tage med båd til andre byer rundt om Gardasøen. Du kan selvfølgelig også sætte dig på en af de hyggelige caféer langs med søbredden. Derudover bor du tæt på en dejlig botanisk have, og lige foran dig har du Isola (ø) del Garda, som du kan udforske, og der er mange andre muligheder for interessante dagsture.

Læs mere om Grand Hotel Gardone

En ægte juvel

Vi må konkludere, at dette hotel er en sand juvel, med al den service, du kan forestille dig. Så hvis du primært er taget på ferie for at slappe af, behøver du ikke bevæge dig ret langt: Du kan slænge dig i den store, flotte og velpassede have, eller på det tilstødende soldæk med komfortable liggestole, hvor du har udsigt over søen. Swimmingpoolen er bygget parallelt med søen og opvarmet. Den er fuldendt med en poolbar, der tilbyder forfriskninger og lette snacks. Der er et wellness-område med massage og behandlinger, såvel som et afslapnings-område, sauna og tyrkisk bad. Når du er færdig med dagens aktiviteter, kan aftenen starte i en af de to restauranter. Restaurant Lemon Garden udendørs ved poolen, og hovedrestauranten (indendørs og udendørs for selskaber) giver dig mulighed for at smage på den fine cuisine, hvor de primært bruger lokale produkter og fremtryller lækre retter, der er typiske for området omkring Gardasøen. Begge restauranter har udsigt over søen, og det er en fornøjelse at nyde sin mad og sit selskab kombineret med denne udsigt. Desuden finder du her alle de former for service og faciliteter, som du kan forvente dig af et 4-stjernet hotel, såsom reception og Wi-Fi overalt på hotellet.

Rummelige og komfortable værelser

Hotellet er et af de større ved Gardasøen, og har værelser i mange forskellige kategorier. Nogle er nyrenoverede mens andre har nogle år på bagen, men de er alle pænt indrettet i klassisk stil.
Værelserne har som minimum værdiboks, minibar, satellit-tv, telefon og individuel aircondition samt et stort marmorbadeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Gardone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Gardone

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Gardone som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Gardone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Grand Hotel Gardone

Sådan skal en ferie være

Fantastisk godt beliggende hotel i lille by uden en masse gadesælgere og irriterende tjenere. Et stort flot hotel helt ude på kanten af søen. Selvom hotellet kan virke stort (479 meter langt) er der kun 169 værelser som stort set alle sammen er vendt mod søen. Værelses standarden er i top uden at være prangende - MEN det glemmer du når du er på hotellet. Masser af plads til de solhungrende - både ved poolen og ved søen. Et par gode restauranter samt poolbaren hvor der også serveres mad og drikkevarer. Endelig er der også "Winnies Bar, som er en af de hyggeligste barer i området - også her kan du spise hvis sulten melder sig. Stemningen virker som om man er mange år tilbage, men stadig med alle moderniteter. Servicen er i top uanset hvor på hotellet du er. Vi valgte hotellet ud fra billederne - og de lyver IKKE. Det er ikke sidste gang vi er der :-)

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Gardone

Traditionelt hotel med en god beliggenhed.
Lidt skuffet over sengene på vores Classic værelse, det mindede noget om IKEA rejsesenge. Ellers har vi været meget tilfredse med personalet og maden i restauranten.

Læs mere
 
search map