Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

Grand Hotel Gardone

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det har været Gardones førende hotel siden 19-tallet, hvor turismen for alvor begyndte at komme til Gardasøen. Stilen bærer, ligesom atmosfæren, præg af arven fra det 20. århundrede, med højt til loftet, elegante, åbne rum og så noget af det vigtigste: Den lækre gastronomi. Mange gamle berømtheder og VIP'er har boet her før i tiden. Winston Churchill er en af dem, og baren er opkaldt efter ham: "Winnies", hedder den.

Lige ved søen og centrum

Søen ligger lige ud for hotellet, og vi må advare om, at der er risiko for, at du aldrig får lyst til at tage hjem igen. Hvis du får lyst til at gå ud, er du faktisk lige i centrum af Gardone Riviera, og du kan gå langs promenaden (foran dit hotel) til færgestationen, hvor du kan tage videre med båd til andre byer rundt om Gardasøen. Du kan selvfølgelig også sætte dig på en af de hyggelige caféer langs med søbredden. Derudover bor du tæt på en dejlig botanisk have, og lige foran dig har du Isola (ø) del Garda, som du kan udforske. Selvfølgelig tilbyder den pittoreske region i øvrigt mange muligheder for interessante dagsture.

Læs mere om Grand Hotel Gardone

En ægte juvel

Vi må konkludere, at dette hotel er en sand juvel, med al den service, du kan forestille dig. Så hvis du primært er taget på ferie for at slappe af, behøver du ikke bevæge dig ret langt: Du kan slænge dig i den store, flotte og velpassede have, eller på det tilstødende soldæk med komfortable liggestole, hvor du har udsigt over søen. Swimmingpoolen er bygget parallelt med søen og opvarmet. Den er fuldendt med en poolbar, der tilbyder forfriskninger og lette snacks. Der er et wellness-område med massage og behandlinger, såvel som et afslapnings-område, sauna og tyrkisk bad. Når du er færdig med dagens aktiviteter, kan aftenen starte i en af de to restauranter. Restaurant Lemon Garden udendørs ved poolen, og hovedrestauranten (indendørs og udendørs for selskaber) giver dig mulighed for at smage på den fine cuisine, hvor de primært bruger lokale produkter og fremtryller lækre retter, der er typiske for området omkring Gardasøen. Begge restauranter har udsigt over søen, og det er en fornøjelse at nyde sin mad og sit selskab kombineret med denne udsigt. Desuden finder du her alle de former for service og faciliteter, som du kan forvente dig af et 4-stjernet hotel, såsom reception og Wi-Fi overalt på hotellet.

Rummelige værelser

Vi skelner mellem fire værelsestyper: Standardværelserne er dobbeltværelser, som ligger på første sal og er ca. 20 m² store; Superiorværelserne er også dobbeltværelser og på ca. 20 m²; Deluxeværelserne og Juniorsuiterne er ligeledes til 2 personer, og er henholdsvis 25 og 30-35 m² store. Der er også enkeltværelser og tresengsværelser; begge typer med balkon og søudsigt. Det er ikke alle Standard- og Superiorværelser, der er renoveret, og nogle ser lidt gammeldags ud. Kvaliteten er dog fin på alle værelser.

Faciliteterne er de samme: Du kan vælge mellem dobbeltseng og twin beds, de er elegant møbleret og udstyret med opbevaringsboks, minibar, satellit-tv, telefon og individuel aircondition. Hvert værelse har et stort marmorbadeværelse med badekar, vaskebassin og gratis toiletprodukter, håndklæder, badekåber og tøfler. Nogle værelsestyper er forbundet direkte med hinanden via døre.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Lombardiet

search map