Hotel i Gardone Riviera ved Gardasøen

B&B Due di Moro

Hver er værelserne 1, 2, 3 & 4 har en terrasse med søudsigt som denne Værelse 3 Værelse 2 Værelse 5 Værelse 1 Værelse 4 Byggepladsen i nærheden
 
B&B Due di Moro er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Due di Moro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gardone Riviera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Due di Moro fra slutningen af 1800-tallet ligger hævet over Gardasøens vestre bred med en indtagende udsigt til sø og grønt - og blot ca. 1 km ned til Gardones gamle bydel. Detaljesans og forkærlighed for bæredygtighed er bærende elementer her i huset - og det betyder blandt andet solcelleanlæg og økologi i madlavningen. Gæster på B&B Due di Moro kan også nyde godt af både restaurant og swimmingpool og olivenlund.

Økologisk restaurant og egen olivenolieproduktion
Ristorante Due di Moro spænder bredt i sit kulinariske virke - og bevæger sig også ud over de regionale grænser. Køkkenets filosofi er baseret på velsmag og økologi. Af økologiske varer kan der blandt andet fremhæves mejerivarer, grønt, olie og mel. I de få tilfælde hvor der ikke er tale om økologi, kommer produkterne naturligvis fra eksempelvis opdræt af fritgående dyr. Maden kan nydes enten indendørs eller udendørs under arkadebuerne, hvorfra der også er søudsigt. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster i weekenden (fredag, lørdag, søndag) - hvor der også serveres frokost. Hvis man ønsker at spise i restauranten på disse dage, så bestiller man bare a la carte, mens man de andre dage giver værten Luca besked om morgenen og sammen med ham fastsætter menuen til om aftenen. Værten Luca er restaurantens kok og står også for al kontakt med gæsterne, mens værtinden Eleonora styrer den enorme køkkenhave og olivenolieproduktionen - og sørger altid for, at olivenhøsten bringes til presse inden 24 timer som foreskrives. Den velsmagende olie benyttes naturligvis i eget køkken - og skulle man blive lidt afhængig af de gyldne dråber, så er der mulighed for at købe sig en flaske med hjem.

Læs mere om B&B Due di Moro

Byggeplads i nærheden
Ca. 100-200 m fra B&B Due di Moro er der er ved blive opført en række private villaer. Fundamenterne - og dermed den værste larm - er overstået. Det betyder dog, at noget af udsigten er hæmmet af byggepladsen og byggekranerne. Byggepladsen har intet med B&B Due di Moro at gøre - den ligger blot tæt på. Eventuel larm fra byggepladsen varierer: Nogle dage er der ingenting at høre, mens der andre dage arbejdes dernede. I følge kommunen skal arbejdet være indstillet i august måned, og arbejderne bør overholde tidsrummet mellem 9:00 og 17:00 for, hvornår de må udføre støjende arbejde. Byggepladsen ses fra værelsernes terrasser, mens den egentlig ikke er synlig fra fællesterrassen, hvor morgenmaden indtages i godt vejr. Villaerne forventes at stå færdige i løbet af 2014.

Swimmingpool og andre udendørsfaciliteter
Swimmingpoolen ligger i en panoramisk position og fuldender rækken af attraktive faciliteter. Den er ikke så stor (ca. 3 x 8 m), men der er naturligvis tilhørende solterrasse med liggestole. Alle havemøbler er i teak. I nærheden er det muligt at leje scootere, sejlbåde og motorbåde - mens de på stedet har 4 mountainbikes til udlejning. Som udgangspunkt er der ikke vaskefaciliteter på Due di Moro, men ved ophold på mere end et par dage kan der nemt laves særaftale om brug af vaskemaskine. Der er gratis parkering på stedet.

Generelt om værelserne
De 5 værelser er alle forskelligt indrettede med personlighed og stil. Der er ikke tv på værelserne efter et bevidst valg, men der spilles stemningsfuld musik udvalgt af værten, som der kan tændes og slukkes for efter forgodtbefindende. Der er ikke aircondition på værelserne men velfungerende loftspropel - og der skulle efter sigende ikke være brug for aircondition. Værelserne ligger oven over restauranten - så der vil være lidt mere liv på stedet fredag, lørdag og søndag aften, da restauranten på disse dage er åben for udefrakommende - dog senest til midnat. Det er tilladt (mod tillæg) at medbringe små kæledyr på stedet - men enkelte værelser holdes fuldstændig fri for dyr, således at allergikere kan vælge et af disse værelser. Der er wi-fi (mod tillæg), som rækker til fællesområderne (reception og restaurant) men ikke op til værelserne. Skulle man få brug for at opbevare nogle ting og sager på køl, kan dette også lade sig gøre, men der er ikke køleskab på værelset.

Værelserne på B&B Due di Moro

Værelse 1 med terrasse og søudsigt

Dette værelse har terrasse og søudsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger, men værelset har plads til en gratis barneseng 0-3 år.

Værelse 2 med terrasse og søudsigt

Dette værelse har terrasse og søudsigt. Her er der som det eneste værelse mulighed for en ekstra opredning og en gratis barneseng 0-3 år.

Værelse 3 med terrasse og søudsigt

Dette værelse har terrasse og søudsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger, ej heller barneseng.

Værelse 4 med terrasse og søudsigt

Dette værelse har terrasse og søudsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger, ej heller barneseng.

Værelse 5 med have

Dette værelse har egen lille have uden søudsigt - men til gengæld udsigt til gamle, krogede oliventræer. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger, ej heller barneseng.

Skjul teksten
 
 
search map