Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gardone Riviera var oprindeligt et af de mest prestigefyldt opholdssteder på den vestlige side af Gardasøen, men er samtidig en hyggelig by med spændende forretninger og en dejlig bred søpromenade.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Herskabelig og velholdt

Gardone Rivieras ry er ikke kommet af ingenting. Byen rummer vitterlig en ånd og arkitektonisk arv, der ikke uden grund har bidraget til den internationale berømmelse. Vi anbefaler især et besøg i Hruska Botaniske Have, Villa Alba og kasinoet.

I Gardone finder du også Il Vittoriale, et kompleks af bygninger og haver, som den italienske digter Gabriele D’Annunzio fik bygget, og hvor han nu ligger begravet.

I byen er der biograf, diskotek, adskillige butikker og restauranter.

Livet ved vandet

Ved byen er der både private og offentlige strande. der afgår både til de øvrige søer ved Gardasøen og ud for Gardone ligger øen Isola del Garda, der i dag er privatejet af en velstående familie, der ind i mellem afholder koncerter for offentligheden. Der tilbydes desuden guidede ture rundt på øen.

Læs mere om Gardone Riviera

Skjul teksten
 
 
search map