Anmeldelser af Oasi dei Celti

 
Oasi dei Celti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oasi dei Celti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Oasi dei Celti

Læs personlige anmeldelser af Oasi dei Celti som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oasi dei Celti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Kalundborg boede på Oasi dei Celti i Dorio fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Mange tak for jeres interesse for vores ophold i Dorio.

Vi har kun positive minder fra stedet, med den meget flotte beliggenhed med udsigt over søen. Skønt at opleve solnedgangen fra terrassen(på den anden side af søen ligger man jo i skygge sidst på dagen). Lejligheden var i fin stand og indeholdt alt hvad vi behøvede. God service var der også fra de ansatte, når vi henvendte os i receptionen. Dejligt med et poolområde hvor der var liggestole til alle. Også godt at TV og slutrengøring er indeholdt i prisen der betales fra starten.

Stor ros skal i også have for jeres meget overskuelige hjemmeside, den er rigtig nem at finde rundt i. Modtagelse af rejsebeviser og betingelser var bare i orden.

Det skulle glæde os om vi kunne finde et nyt rejsemål en anden god gang på jeres hjemmeside.

Vi kan bestemt anbefale andre at benytte jer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Charlotte Bruun og familie fra Kgs. Lyngby boede på Oasi dei Celti i Dorio fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Har I været glade for byen og området? Vi har godt tilfredse med opholdet. Først var vi ved COMO søen som jo er lidt af en perle og anderledes fordi den ikke er så turistet på den der måde med badedyr i alle forretninger. Der er enkelte byer hvor der er mange turister – men ellers føltes det som et sted for de italienske turister og det var supert. Perfekt at komme rundt til vands og besøge byer.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Vi har været meget tilfredse med jeres service og informationsmateriale – vi har kun meget positiv oplevelse. Tak for det. Vi kommer igen og anbefaler videre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Peter og familie fra Espergærde boede på Oasi dei Celti i Dorio fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Har I været glade for byen og området?
Selve Como-søen og området er meget smukt.
Indkøbsmulighederne ved feriestedet var ikke helt optimale.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Lejligheden var komfortabel og rummelig.
Vi har dog to alvorlige kritikpunkter:
Der var ingen udsigt fra lejligheden, som det ellers blev lovet i jeres
beskrivelse: "De lyse og farveglade lejligheder findes i størrelser fra to til otte personer. De er alle udstyret med satellitfjernsyn, køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab, badeværelse samt balkon eller terrasse med havemøbler og udsigt over søen". Det er jo direkte misvisende - vi havde udsigt til en klippevæg med huse og træer!
Badearmaturet blev så varmt, når vi tog brusebad, at vores yngste datter fik et alvorligt brandsår på den ene arm. Vi var nødt til at finde et apotek, så vi kunne få desinficeret det og forbundet det.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Jeres og feriestedets service har været venlig og effektiv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Ove og rejsefælle fra Vejle Ø boede på Oasi dei Celti i Dorio fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Kort beskrivelse af opholdet på Dorio ved Como-søen / Italien. Lejligheden var ikke klar til det aftalte tidspunkt - vi måtte vente 3 kvarter. Men det var jo kun en bagatel. At man kunne hilse på kompleksets
ejer 3 gange i træk uden at få et smil eller et nik tilbage. Ja, det var jo også kun en bagatel. Nå, men nu til det mere væsentlige. Lejligheden lå perfekt med god udsigt over søen - dog var den meget sparsomt møbleret (en sovesofa, et bord og to stole - det var alt), men lejlighed nr.1 ligger i første række. Lige foran (ca. 5 m.) er alle afløbene fra komplekset samlet i store brønde - og det stinker, stinker og stinker. Med høj sol og tilsvarende temperatur er det ikke ret lækkert at sidde på terrassen, når det hele tiden stinker af lort, vi fik brækfornemmelser. Vi kunne ikke sidde der, men gik ned til søbredden i stedet. Det skal siges, at vi ikke på nogen måde har klaget over disse forhold dernede. Men man får altså en stor del af ferien ødelagt ved ikke at kunne nyde livet på terrassen udenfor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map