Feriebolig i Dorio ved Comosøen

Oasi dei Celti

 
Oasi dei Celti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oasi dei Celti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dorio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oasi dei Celti ligger ved Comosøens nordøstlige søbred, med smuk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Omgivelserne er meget smukke; storslået natur og hyggelige byer langs Comosøens bred. Beliggenheden er perfekt for dem, der vil opleve søen, dens byer og natur. Oasi dei Celti er et nyere feriekompleks med gode faciliteter.

Udover de 52 flotte og moderne lejligheder, er der reception, bar og den gode restaurant ’La Montagnetta’. Lejlighederne ligger i forskudte plan, og de fleste har udsigt til søen eller poolen og dens skønne solterrasse. På stedet findes der desuden et stort konferencelokale med alle nødvendige faciliteter og plads til 80 personer. Det skal nævnes, at der er mange trapper fra receptions- og poolområdet ned til søen.

Læs mere om Oasi dei Celti

De lyse og farverige lejligheder findes i størrelser fra to til otte personer. De er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab, badeværelse samt balkon eller terrasse med havemøbler, dog undtaget halvandenværelseslejligheden til 4 personer. Nogle af lejlighederne er i 2 plan med en stejl trappe, og er derfor ikke velegnet til gangbesværede og små børn.

Fra Oasi dei Celti er der kort afstand til flere dejlige udflugtsmål som f.eks. Villa Monastro i Varenna, Forte Fuentes og Forte Montecchio i Colico samt den hyggelige by Bellagio. Hovedvejen rundt om søen løber foran ferieboligerne og pool-området, og man kan derfor forvente lidt støj herfra.

Ved ankomst efter kl. 19.00 skal du informere Oasi dei Celti inden afrejse eller undervejs, hvis du opdager, at du er forsinket. NB: De vil gøre hvad de kan for at tage imod jer, men det garanteres desværre ikke, at ankomst uden for almindelig check-in tid lader sig gøre.

Læs om lejlighederne på Oasi dei Celti

Skjul teksten
 
 
search map