Feriebolig i Domaso ved Comosøen

Residence Geranio

Indbydende pool med plads til alle Møbleret balkon hvor du kan spise dine måltider Søstrand og søpromenade blot 150 m væk
 
Residence Geranio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Geranio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Domaso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Poolen med indbygget børnepool er Residence Geranios helt store trækplaster og fungerer som det naturlige samlingspunkt på stedet. På den ene side af poolen (ned mod søen) ligger lejlighederne i to forskellige ejendomme - mens på den anden side af poolen løber kystvejen. Det betyder både, at stedet ligger på den rigtige side af kystvejen - og at du nemt og hurtigt kommer til indkøbs- og spisemuligheder. Ved siden af Residence Geranio ligger der hele to supermarkeder, et pizzeria, isbar og kaffebarer.

Du har adgang til strand

Den offentligt tilgængelige søstrand ligger blot 150 m væk via deres egen private sti gennem nabocampingpladsen. Nede ved stranden er der både picnic-afdeling og udebruser. Stranden skal ikke forveksles med Middelhavets gyldne sandstrande, men af en søstrand at være er den ganske fin - og faktisk en af de få børnevenlige strande ved Comosøen. Stranden består af en blanding af småsten, sand og grus.

Dine børn vil elske det

Søger du pool, strand, central beliggenhed og noget, der er rigtig godt for dine børn, så er Residence Geranio det helt rette sted for dig. Til gengæld må du se gennem fingre med, at lejlighederne ikke toptunede og moderniserede, men omvendt rummer de basisfornødenhederne til en dejlig sommerferie. Det er desuden muligt at låne barneseng og høj stol. Og dine børn vil med sikkerhed sætte pris på legepladsen, bordtennis, gynger og boldbane.

Kom i bil - og tag på udflugt på cykel

Værterne tilbyder kølig parkering til en favorabel ugepris i deres garage, så bilen ikke er stegende hed, når du skal bruge den. Hvis du ikke ønsker at parkere i garagen, så findes der dog også 4-6 parkeringspladser under åben himmel, som er gratis og efter 'først til mølle'-princippet (de kan ikke forudbestilles). Hvis I ønsker at være aktive og opleve Comosøens skønne landskaber fra to hjul, så stiller stedet et par cykler (citybikes) til rådighed mod et lille tillæg - og hvis du ønsker den mere magelige udgave, så har de også to nyindkøbte el-cykler (mountainbikes), som har en lidt højere daglejepris. Spørg mere på stedet ved ankomst.

Læs mere om Residence Geranio

Få morgenmad bragt til døren

Det er muligt at bestille morgenmad. Det foregår ikke i en morgenmadssal, men bliver bragt til døren. Morgenmad indeholder kaffe/te, juice, frisk brød, smør, honning, frugt og pålæg - og kan variere lidt i udtrykket afhængig af sæsonerne for frugt og så videre. Aftalt venligst med værtindfen dagen i forvejen, om du skulle ønske morgenmad under opholdet.

Lejlighederne på Residence Geranio

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden balkon, sat-tv og wi-fi (signalet er ikke så stærkt). De fleste er i ét plan og enkelte i to. Lejligheden har i alt 4 sovepladser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse/have)

Disse lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden en lille terrasse og adgang til have, sat-tv og wi-fi (signalet er ikke så stærkt). De fleste er i ét plan og enkelte i to. Lejligheden har i alt 4 sovepladser.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden balkon, sat-tv og wi-fi (signalet er ikke så stærkt). De fleste er i ét plan og enkelte i to. Lejligheden har i alt 5 sovepladser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

Disse to lejligheder ligger på henholdsvis 1. og 2. sal - og består af et soveværelse med dobbeltseng, et lidt mindre soveværelse med to enkeltsenge, opholdsrum med køkkenhjørne (med opvaskemaskine) og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden balkon, sat-tv og wi-fi (signalet er ikke så stærkt) - og tillige adgang til en fællesterrasse, som kun deles mellem disse to lejligheder og med udsigt til poolen. Her har de hver deres afdeling med havemøbler. Lejligheden har i alt 6 sovepladser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

search map