Feriebolig i Domaso ved Comosøen

Residence Geranio

Indbydende pool med plads til alle Møbleret balkon hvor du kan spise dine måltider Søstrand og søpromenade blot 150 m væk
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poolen med indbygget børnepool er Residence Geranios helt store trækplaster og fungerer som det naturlige samlingspunkt på stedet. På den ene side af poolen (ned mod søen) ligger lejlighederne i to forskellige ejendomme - mens på den anden side af poolen løber kystvejen. Det betyder både, at stedet ligger på den rigtige side af kystvejen - og at du nemt og hurtigt kommer til indkøbs- og spisemuligheder. Ved siden af Residence Geranio ligger der hele to supermarkeder, et pizzeria, isbar og kaffebarer.

Du har adgang til strand

Den offentligt tilgængelige søstrand ligger blot 150 m væk via deres egen private sti gennem nabocampingpladsen. Nede ved stranden er der både picnic-afdeling og udebruser. Stranden skal ikke forveksles med Middelhavets gyldne sandstrande, men af en søstrand at være er den ganske fin - og faktisk en af de få børnevenlige strande ved Comosøen. Stranden består af en blanding af småsten, sand og grus.

Dine børn vil elske det

Søger du pool, strand, central beliggenhed og noget, der er rigtig godt for dine børn, så er Residence Geranio det helt rette sted for dig. Til gengæld må du se gennem fingre med, at lejlighederne ikke toptunede og moderniserede, men omvendt rummer de basisfornødenhederne til en dejlig sommerferie. Det er desuden muligt at låne barneseng og høj stol. Og dine børn vil med sikkerhed sætte pris på legepladsen, bordtennis, gynger og boldbane.

Kom i bil

Værterne tilbyder kølig parkering til en favorabel ugepris i deres garage, så bilen ikke er stegende hed, når du skal bruge den. Hvis du ikke ønsker at parkere i garagen, så findes der dog også 4-6 parkeringspladser under åben himmel, som er gratis og efter 'først til mølle'-princippet (de kan ikke forudbestilles).

Læs mere om Residence Geranio

Få morgenmad bragt til døren

Det er muligt at bestille morgenmad. Der er også en lille morgenmadssal. Morgenmad indeholder kaffe/te, juice, frisk brød, smør, honning, frugt og pålæg - og kan variere lidt i udtrykket afhængig af sæsonerne for frugt og så videre. Aftalt venligst med værtindfen dagen i forvejen, om du skulle ønske morgenmad under opholdet.

Værelse eller lejlighed med et lille køkken

Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed hvor der er mulighed for selvforplening. Alle har en form for udeplads, enten som balkon, terrasse eller en plads i haven.

Lejlighederne på Residence Geranio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map