Hotel i Domaso ved Comosøen

Hotel Mojito

Poolen i Gravedona
 
Hotel Mojito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mojito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Domaso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har kun seks værelser til deres gæster. I stueplan er der en bar og restaurant, som serverer morgenmad i tidsrummet 07:30-10:30. På hotelrestaurantens terrasse kan du nyde dejlige drikkevarer, mens du ser folk passere forbi langs søen.

Et godt udgangspunkt

Hotellet har som sagt en skøn og central beliggenhed, og selvom om Domaso ikke er nogen stor by, så er der stadig masser af hyggelige spisesteder med udendørs servering. I byen finder du endda en bank og en del småbutikker. For et større udvalg kan du tage til byen Gravedona, som ligger kun 1,4 km væk.

Hotellet renoveres i foråret 2018, og man har forsøgt at bevare så meget som muligt af bygningens gamle udtryk, som passer så fint til området omkring Comosøen.

Hotel Mojito har ikke noget poolområde, men du er velkommen til at benytte den pool, som tilhører ferielejlighedskomplekset Residence Azalee, der ligger i Gravedone, uden ekstra omkostning. Det tager ca. 5 minutter at køre til Gravedona.

Læs mere om Hotel Mojito

Værelser med plads til mange

Hotel Mojito har som sagt kun seks værelser, og de kan enten ligge på første, anden eller tredje sal. Hvilken etage du havner på, ved vi ikke i forvejen.
I stueetagen ligger et dobbeltværelse med søudsigt samt et dobbeltværelse mod bagsiden. På første sal er der et dobbeltværelse med søudsigt og et firesengsværelse ud mod bagsiden, (dette værelse har køjeseng i et lille seperat rum). På anden sal ligger et dobbeltværelse med søudsigt og et firesengsværelse mod bagsiden, (dette værelse har alle senge i samme rum, hvoraf to af sengene er enkeltsenge).

Enkel men komfortabel indretning

Alle værelserne har Wi-Fi, satellit-tv samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Aircondition er kun i de værelser, som ligger højest oppe med skrå lofter. Her finder man, praktisk nok, et fælles område med et lille køkken, hvor du har adgang til mikrobølgeovn, køleskab og ovn.

Skjul teksten
 
 
search map