Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ud over et lille historisk centrum så er Domasos fortrin utvivlsomt den skønne søpromenade, som både er gangbar eller kan opleves på to hjul. Promenaden fører bl.a. forbi den ældre del af Domaso og videre hen til den meget børnevenlige søstrand, der består af småsten og ikke bliver hurtigt dyb. Den slags findes der ikke mange af langs med Comosøens bredder. Den lille by Domaso huser naturligvis også bank, bager, spisesteder og supermarkeder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Udforsk området i alle retninger

Hvis du gerne vil ud og se dig omkring, så kunne en dagstur gå til den meget smukke by Chiavenna (i nordlig retning mod Schweiz) eller den smukke dal Valtellina (i retning mod Sondrio). Valtellina er især kendt for sine kraftige rødvine, som næsten er en hel rejse værd. Prøv varianter som Grumello, Inferno, Sasella eller Sforzato. Alternativt kan du køre Comosøen rundt - eller eventuelt halvere turen med en af bilfærgerne, som konstant sejler på kryds og tværs på den centrale del af søen. Endelig er Luganosøen også et besøg værd.

Læs mere om Domaso

Skjul teksten
 
 
search map