Anmeldelser af Residence Villa Maria

 
Residence Villa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Maria

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Maria som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Villa Maria

Det var meget tilfredsstillende, det eneste var sengene var meget hårde der manglede en top madras men det var også det eneste.

Gardasøen som feriedestination

Residence Villa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Villa Maria
Lejlighed m. 2 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Super sted - meget roligt sammenlignet med en campingplads

Super sted, hvor der både er et hotel og så de små huse, som vi boede i, så det bliver lidt en blanding af services fra hotellet og en lejlighed, hvor man fx. selv kan lave mad. Der er bla. en 24-timers reception, hvor personalet var super flinke og servicemindede.

Bagagen blev hentet fra parkeringspladsen og kørt op til huset og man kan låne (ikke leje) cykler på stedet.

Vi havde ikke forstået, at der var håndklæder og sengetøj i huset, så vi kunne have undværet, at tage det med til 4 personer (der er dog kun ét håndklæde pr. person til hele ugen, medmindre man betaler for, at få det skiftet).

Anbefaling til kommende gæster

I modsat retning af Desenzano del Garda ligger en lille by, som hedder Rivoltella, hvor der er nogle hyggelige cafeér og en restaurant (Rossi & Rossi), som er et fund til prisen.

Residence Villa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Villa Maria
Treværelseshus på ca. 65 m² med 3/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Residence Villa Maria

Residence Villa Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Villa Maria
Treværelseshus på ca. 65 m² med 3/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Werner og familie fra Sortland i Norge boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Vi havde et godt ophold på Residence Santa Maria. Der var rent og pænt både ude og inde i lejligheden og på udeområdet. Poolområdet var flot og der var altid plads ved poolen. Tennisbanen blev brugt flere gange og restauranten på hotellet var upåklagelig.
Afstanden til stranden var ok og busssen til centrum kørte hver halve time, så det var let at komme frem og tilbage. Vi kunne måske godt have ønsket os at håndklæderne blev skiftet i løbet af ugen. Det blev til en del brusebade og uden badeforhæng blev der meget vådt på gulvet. Når det gæller udstyr i boligen var det ok, men vinglas fandt vi ikke. Det er jo pudsigt, når området flyder over af god vin, som gæsterne vil smage på.
Vi har rejst med In-Italia tidligere også og det gør vi gerne igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Lena og venner fra Uppsala i Sverige boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda 23-30 juni 2012. Inden da havde de boet på Hotel San Giorgio i Bergamo.

Vi er meget tilfredse med vores rejse og indkvarteringen. Residence Villa Maria i Desenzano del Garda. En positiv overraskelse. Dejligt hus med god udeplads som passede godt til 4 stk voksne. Tennis og meget fin pool lige uden for huset, gåafstand til butik og badning i Gardasøen. Rolig og afslappende beliggenhed tæt på centrum. Hotellet havde cykler, som vi brugte om aftenen og vi tog også dagsudflugt til Sirmione på cykel. Meget venligt personale. Det eneste vi manglede var vinglas. Satte pris på at det var muligt at booke direkte gennem jer, da vi ønskede at bo på flere steder, fik gode tips, råd og en meget venlig behandling. Hilsner fra fire meget tilfredse kunder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Helle og familie fra Klampenborg boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi havde en dejlig uge på Villa Maria, området var i top, lejligheden var super dejlig, kun køkkenet var meget spartansk, det var ikke til at lave mad i, vi manglede en ovn+en opvaskemaskine+brødrister etc. Derfor fik vi spist i Desenzano+ 2 dage til Verona og der var ikke noget at klage over. Vores familie blev enig om at vi godt kunne have brugt en uge mere på Villa Maria og det kan også godt være at vi kommer tilbage en anden gang. Vi er også meget tilfredse med In-italia, som vi varmt vil anbefale og gerne vil bruge en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lilian og familie fra Fredericia boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Tak for en venlig og hurtig betjening ved bestilling.
Vi havde en dejlig uge i "Villa Maria" hvor vi boede i bungalow tilknyttet et 4 stjernet hotel.
Det lå i skønne grønne omgivelser der var pæne og velholdte. God plads ved poolen med mange liggestole og parasoller, så det var ikke nødvendig at stå tidligt op om morgenen for være sikker på at få en liggestol. Et sted der kan anbefales hvis man er til fred og ro.
Jeg har dog ét surt opstød. Når man har betalt over 9000 kr. for 4 pers.for 1 uge, og det er tilknyttet et 4 stjernet hotel, er det skuffende at man overhovedet ikke får skiftet håndklæder en eneste gang i løbet af ugen.
Byen Desenzano er en hyggelig by med dejlige restauranter og isbarer der ligger omkring et lille havnebassin.
Sirmione som kun ligger 5 km. væk er absolut også et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Carsten og familie fra Vejle holdt deres sommerferie ved Gardasøen på Residence Villa Maria fra d. 22. til d.29. juni 2002:

Vi har haft en skøn tur med dejligt vejr, lige fra 40 til 30 grader kryderet med lidt torden.
Dezenzano er en eftermiddagstur og en dag på marked værd, vi var glade for den lille flække som lå nær Villa Maria hvor vi kunne gå med ungerne til supermarked, central bar, restaurant, bager m.v. med ungerne. Den lille flække oste af det ialienske liv og meget få turister.
Villa Maria levede op til vores forventninger og mere til, det var et rart sted og personalet viste en meget stor hjælpsomhed. Et meget børnevenligt sted, der er ikke noget at være bange for der. Vores eneste gode råd er vinglas, det er lidt træls at drikke vin af et ølglas.
Alt i alt en rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map