Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Residence Villa Maria

 
Residence Villa Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Villa Maria ligger i et stille og stort grønt parkområde ca. 1-2 km fra Desenzanos centrum og 300 m fra søen. Et godt udgangspunkt for udflugter på cykel (som du kan leje på stedet) til det omkringliggende område, hvis du trænger til lidt adspredelse fra poolen og de øvrige faciliteter som stedet også tilbyder.

Til komplekset hører have med svømmebassin og børnebassin med tilhørende terrasse med parasoller og liggestole og snackbar. Der findes endvidere tennisbane, cykeludlejning, boccia samt parkeringsplads. På det nærliggende hotel er der desuden bar og en meget nobelt indrettet restaurant med et internationalt køkken.

Læs mere om Residence Villa Maria

Treværelseshus med 3/6 sovepladser:
- Villa Maria består af 24 små villaer alle på ca. 65 m². Alle villaerne har opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og fryser, tv, telefon, pengeskab, aircondition (mod betaling af tillæg) og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar og hårtørrer.

Lejlighederne på Residence Villa Maria

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Villa Maria

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Maria som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Villa Maria

Bedømmelse af Residence Villa Maria

Det var meget tilfredsstillende, det eneste var sengene var meget hårde der manglede en top madras men det var også det eneste.

Læs mere

Super sted - meget roligt sammenlignet med en campingplads

Super sted, hvor der både er et hotel og så de små huse, som vi boede i, så det bliver lidt en blanding af services fra hotellet og en lejlighed, hvor man fx. selv kan lave mad. Der er bla. en 24-timers reception, hvor personalet var super flinke og servicemindede.

Bagagen blev hentet fra parkeringspladsen og kørt op til huset og man kan låne (ikke leje) cykler på stedet.

Vi havde ikke forstået, at der var håndklæder og sengetøj i huset, så vi kunne have undværet, at tage det med til 4 personer (der er dog kun ét håndklæde pr. person til hele ugen, medmindre man betaler for, at få det skiftet).

Læs mere

Bedømmelse af Residence Villa Maria

Læs mere

Werner og familie fra Sortland i Norge boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Vi havde et godt ophold på Residence Santa Maria. Der var rent og pænt både ude og inde i lejligheden og på udeområdet. Poolområdet var flot og der var altid plads ved poolen. Tennisbanen blev brugt flere gange og restauranten på hotellet var upåklagelig.
Afstanden til stranden var ok og busssen til centrum kørte hver halve time, så det var let at komme frem og tilbage. Vi kunne måske godt have ønsket os at håndklæderne blev skiftet i løbet af ugen. Det blev til en del brusebade og uden badeforhæng blev der meget vådt på gulvet. Når det gæller udstyr i boligen var det ok, men vinglas fandt vi ikke. Det er jo pudsigt, når området flyder over af god vin, som gæsterne vil smage på.
Vi har rejst med In-Italia tidligere også og det gør vi gerne igen!

Læs mere

Lena og venner fra Uppsala i Sverige boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda 23-30 juni 2012. Inden da havde de boet på Hotel San Giorgio i Bergamo.

Vi er meget tilfredse med vores rejse og indkvarteringen. Residence Villa Maria i Desenzano del Garda. En positiv overraskelse. Dejligt hus med god udeplads som passede godt til 4 stk voksne. Tennis og meget fin pool lige uden for huset, gåafstand til butik og badning i Gardasøen. Rolig og afslappende beliggenhed tæt på centrum. Hotellet havde cykler, som vi brugte om aftenen og vi tog også dagsudflugt til Sirmione på cykel. Meget venligt personale. Det eneste vi manglede var vinglas. Satte pris på at det var muligt at booke direkte gennem jer, da vi ønskede at bo på flere steder, fik gode tips, råd og en meget venlig behandling. Hilsner fra fire meget tilfredse kunder.

Læs mere

Helle og familie fra Klampenborg boede på Residence Villa Maria i Desenzano del Garda fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi havde en dejlig uge på Villa Maria, området var i top, lejligheden var super dejlig, kun køkkenet var meget spartansk, det var ikke til at lave mad i, vi manglede en ovn+en opvaskemaskine+brødrister etc. Derfor fik vi spist i Desenzano+ 2 dage til Verona og der var ikke noget at klage over. Vores familie blev enig om at vi godt kunne have brugt en uge mere på Villa Maria og det kan også godt være at vi kommer tilbage en anden gang. Vi er også meget tilfredse med In-italia, som vi varmt vil anbefale og gerne vil bruge en anden gang.

Læs mere
 
search map