Anmeldelser af Residence Relais du Lac

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Relais du Lac

Læs personlige anmeldelser af Residence Relais du Lac som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Relais du Lac. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ingen service og meget støj

Det var et fint hotel og fine og store værelser/lejlighed, af god standard. Dejligt at der var mulighed for at låne cykler. Vi undrede os over at der overhovedet ikke var nogen service i løbet af den uge vi var der. Ingen rengøring, ingen skift af håndklæder og der var 4 ruller toiletpapir til 8 dage og 4 mennesker. Vi havde regnet med at der var mindst et par besøg af noget rengøring/personale i løbet af ugen. I beskrivelsen af hotellet bør der helt sikkert stå at hotellet ligger op til meget befærdet vej, hvorfra der konstant er støj fra trafikken. Vi kunne ikke sidde på terassen og føre en almindelig samtale for trafikstøj. Det var meget generende.

Anbefaling til kommende gæster

Fint hotel og fine værelser. Der er ikke som på andre hoteller service fra rengøring eller andet personale i løbet af ugen. Det vil sige ingen rene håndklæder eller ekstra toiletpapir.
Der er ekstrem meget støj fra den meget befærdede vej hotellet ligger op til 24 timer.
Dejligt at man kan låne cykler og receptionens personale er meget hjælpsomme. Få meter fra hotellet ligger et stort supermarked hvor man kan få alt hvad man kan have behov for i løbet af ugen.

In-Italia's kommentar

Jeg beklager at I har følt jer generet af trafikstøj under jeres ophold, men som vi nævner i vores beskrivelse af stedet, så ligger Relais du Lac lige ud til kystvejen, hvorfor vi netop informerer om, at man kan opleve trafikstøj. Mht. rengøring og udskiftning af håndklæder vil jeg gøre dig opmærksom på at, at Relais du Lac ikke er et hotel, men derimod ferielejligheder. I denne type feriebolig er der normalt ikke daglig rengøring og heller ikke skift af sengetøj og håndklæder. Hvis man ønsker et ekstra sæt sengetøj og håndklæder kan man bede om dette i receptionen mod betaling.

Residence Relais du Lac
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

På grund af trafikstøj
 
Selve indkvarteringen på Residence Relais du Lac
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Residence Relais du Lac

Gardasøen som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Rosemarie og rejsefælle fra Hørsholm boede på Residence Relais du Lac i Desenzano del Garda fra d. 10. til d. 22. juli 2011.

Residence Relais du Lac var et pragtfuld sted. Stor lejlighed, som lige passede os. Men, men,men -
Servicen kunne være meget bedre, man havde på fornemmelsen, at turister bare var et "must". Smil var bestemt ikke noget man kunne få frem på de ansatte. Man havde på fornemmelsen, at man var i vejen, og forstyrrende. Jeg sendte min mand ned, jeg turde ikke selv. Det værste er, at de kun taler italiensk, de hverken taler eller forstår tysk og engelsk, og bliver irreteret over, at vi som turister ikke taler italiensk.
Man skal være opmærksom på, at Sirmione er meget tættere på end Desenzano, det gælder både når man skal sejle eller på resterationsbesøg.

Der er ingen kaffemaskine, så inden man rejser bør man købe en billig kaffemaskine f.eks. i netto. Vi købte en til 70 kroner. Man skal sørge for skraldeposer, køkkenruller og evt. toiletpapir. Man får 2 ruller om ugen. Pas endelig på, med at låne noget i barskabet. En dåse 33 cl Heineken koster 10 Euro.

Om vi vil besøge stedet igen: Nej, jeg kan ikke tale italiensk.
Om vi vil anbefale stedet: ja, til folk med børn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mads og familie fra Mårslet boede på Residence Relais du Lac i Desenzano del Garda fra d. 25. til d. 30. juli 2011.

Vi havde en skøn tur til Italien. Vejret var stort set med os og vi nåede det meste. Relais du Lac var rigtigt fint - luksuslignende ville jeg sige, og det ligger godt for ture i baglandet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map