Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Residence Relais du Lac

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Foruden den herlige pool på ca. 360 kvm. med vandmassage, små vandfald, liggestole, parasoller og stor solterrasse, findes her en bar, som serverer gode cocktails og et fint udvalg af vine. I sommerhalvåret kan du få poolservice, og her tilbydes også lettere måltider som salater, kolde retter og snacks. Det kan være praktisk, når du vælger at "blive hjemme" på hotellet en dag, og ikke vil lave mad selv. Bemærk at vi hos In-italia har valgt at givet hotellet 2,5 sol på trods af de officelle 4 stjerner.

Flere faciliteter for både store og små

Herudover har du adgang til reception, Wi-Fi (mod betaling), elevator, spilleværelse, legeværelse, bordtennis, cykeludlejning, vaskeri og en garageplads per lejlighed. Det sidste er yderst praktisk, når du befinder dig ved Gardasøen i højsæsonen. Som en lille bonus for dig, der gerne vil kunne lave mad selv under ferien, finder du en madbutik kun 250 m. væk. Det vil sige, at du har det hele ved hånden, så din ferie kan blive komplet.

Du holder ferie mellem Sirmione og Desenzano del Garda

Residence Relais du Lac ligger midt mellem historiske Sirmione og Desenzano del Garda, hvilket giver dig mulighed for at vælge mellem to bycentre. For at nå til Desenzano del Garda skal du køre 5 km.; præcis som du skal, når du vil ind til Sirmiones historiske del. Til den nyere del af Sirmione er der dog kun 1 km., og der finder du en del barer og restauranter, benzinstation, et apotek og flere forskellige butikker.

Udenfor Relais du Lac går Viale F. Agello, som nemt fører dig mod både øst og vest. Du bør være opmærksom på, at al lokal trafik mellem Desenzano og Sirmione passerer her.

På Residence Relais du Lac er du tæt på aktiviteter og seværdigheder

Søen finder du på den anden side af vejen, men du må gå 500 meter for at komme dertil, og til stranden i Riovoltella er der ca. 1,5 km. Der er en cykelrute langs med søen, hvis du beslutter dig for, at du vil gebærde dig på to hjul.

Når det er tid til sjov og aktiviteter, er det godt at vide, at du kun befinder dig 16 km. fra børnenes favorit: Gardaland, hvor der findes en stor vandpark og et filmland. Foruden pittoreske Sirmione er Laszie et besøg værd, og det samme kan siges om Bardolino. Du kan også begive dig på eventyr i Valpolicella-områdets kendte vinmarker. Er du interesseret i både musik og historie, kan du tage en tur til smukke Verona, hvor Julies balkon venter på dig i byens hyggelige, historiske centrum. Ja, du kan til og med rejse med gondol i Venedig, da du hurtigt og nemt når motorvejen, som går mellem Milano og Venedig.

Læs mere om Residence Relais du Lac

Du bor komfortabelt og har balkon eller terrasse

Bygningen er formet som en halvcirkel, og de i alt 47 lejligheder ligger fordelt på to etager. Alle er fint indrettet, og har et lille køkken med ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine. Desuden er her satellit-tv, telefon, opbevaringsboks, badeværelse med hårtørrer, aircondition og en møbleret balkon eller terrasse.

OBS:Opgiver du dit registreringsnummer på bilen, inden I rejser, bør du kunne køre direkte ind i garagen ved ankomst, og derfra tage elevatoren op til receptionen. Kender Residence Relais du Lac ikke bilen, må du vente med at køre ind i garagen til efter, du har checket ind.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Punta GrĂ²

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map