Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Palace Hotel Desenzano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har ikke deres egen restaurant, men du har et par stykker at vælge imellem i kort gåafstand fra hotellet. Fra Palace Hotel kan du tage på mange fine udflugter, og du er tæt på den lille pittoreske by Sirmione og hyggelige Desenzano del Garda med de gode udbud.

To dejlige udendørs pools

På hotellet kan du vælge mellem to forskellige swimmingpools. Den ene ligger i haven, og foruden solsenge og parasoller er der også hydromassage. Den anden, med saltvand, ligger på taget med panoramaudsigt over søen og omgivelserne. Den er også åben i vinterhalvåret, da den er opvarmet. Foretrækker du en svømmetur i søen, er der blot en kort spadseretur på ca. 200 meter, hvor du finder den lille strand Spiaggia La Zattera, hvor du kan leje solsenge og parasoller. Den lille bådehavn Porto Zattera ligger blot 350 meter væk. Her kan du leje mindre både, og tage en dejlig sejltur på søen.

Aktiviteter og afslapning

Hvis du har lyst til lidt motion, kan du enten tage en dejlig spadseretur langs søen, eller låne en cykel på hotellet (efter tilgængelighed) og udforske området på to hjul. Har du lyst til at spille tennis, er der en mulighed 3 km væk, og nærmeste golfbane ligger ca. 8 km fra hotellet. Rejser du med børn, er minigolf - ca. 5 km måske interessant og 4 km fra hotellet kan du dyrke forskellige former for vandsport.

Hjemme på hotellet kan du slappe af ved poolen eller besøge hotellets lille Wellness, hvor der er badstue og tyrkisk bad. Du kan også bestille massage og forskellige behandlinger. Sig gerne til i god tid i receptionen, da det i visse perioder kan være svært at få plads.

Læs mere om Palace Hotel Desenzano

Du kan godt lade bilen stå

Der er mange spisesteder at vælge imellem rundt om Gardasøen, men hvis du foretrækker at lade bilen stå, er det også en mulighed. Den nærmeste restaurant finder du et par hundrede meter fra hotellet, og lægger du 150 meter oveni, dukker den næste op. Vi har selv testet La Zattera Grill, som ligger ca. 350 meter fra hotelelt, og ud over sin fine beliggehed ved søen, smagte maden også godt.

Hvis du ønsker et større udvalg, kan du enten tage til Sirmione eller Desenzano del Garda, hvor der er mange restauranter at vælge mellem. Både i Desenzano og Sirmione, er der også butikker af forskellig slags, tobakskiosk, bank, apotek m.m. Fra Desenzano kan du tage en lokal bus til steder som Verona, Riva del Garda, Peschiera og Salò, for at nævne nogle få interessante steder.

Tag på spændende udflugter

Der er meget at se og gøre i området, både rundt om Gardasøen men også i baglandet. Foruden søens hyggelige småbyer som Sirmione, Lazise, Bardolino og Malcesine, kan du besøge operabyen Verona med sit charmerende centrum og gode shoppemuligheder. Synes du om vin, og måske specielt om Amarone, kan du tage en tur til vinområdet Valpolicella. Du kan også besøge vinområdet Soave eller det nærliggende Colline Moreniche syd for søen, eller du tage på dagstur til det dejlige Prosecco-område ved Venedig.

Pæne og moderne værelser

På Palace Hotel er der 85 værelser i forskellige kategorier, som alle holder samme stil med lys indretning. De har faciliteter som aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter, badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Læs om værelserne på Palace Hotel Desenzano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map