Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Opera og vin ved Gardasøen 8 dage

 
Opera og vin ved Gardasøen 8 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Opera og vin ved Gardasøen 8 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Musik og vin er en fantastisk kombination, specielt hvis du befinder dig i Italien. I denne pakke kan vi tilbyde dem begge. Når det kommer til valg af opera, har vi udvalgt en af de mest kendte, nemlig den elskede Aida.

Overnatningsstedet kan evt. blive et andet end det opgivne, men hvis det skulle ske, får du besked straks efter bestilling. Standarden og betingelserne er naturligvis de samme. Denne rejse kan du bestille i perioden 22/6-1/9.

Hoteller på rejsen
Dagsprogram
Galleri
Priser og afrejseinformation

En rejse i kærlighedens tegn

Verona går for at være en vaskeægte kærlighedsby, og i kombination med den eventyrligt smukke Gardasø, har du den perfekte ramme til en romantisk ferie. Du kommer til at svælge i lyden af skøn musik som stiger op mod himlen i Veronas gamle åbne arena. Du får også en halv times bådtur rundt om den pittoreske by Sirmione, samt en tur til et af verdens mest berømte og elskede vinområder, nemlig Valpolicella, som især er kendt for sine Amarone-vine.

En dejlig uge i billedskønne omgivelser


Denne pakke hvor vin og opera er hovedtemaet, inkluderer syv overnatninger med morgenmad. Du ankommer til dit hotel og checker ind, og om aftenen kan du slappe af og udforske dine omgivelser. Slå dig ned på en hyggelig udendørs café med en kølig forfriskning og nyd stemningen. Hvilken dag du skal på sejltur og besøge en vingård afhænger af den dag, du vælger at tage i operaen.

Privat bådtur, vinsmagning og opera


I pakken indgår en privat bådtur rundt om Sirmiones halvø. Båden sejler fra slottet Scaglieros havn, og sejler rundt om halvøen på ca. 30 minutter, og fra båden kan du se Maria Callas villa fra 1920, termalbadene og Catullos grotter "Grotte di Catullo" - som er en gammel romersk villa. Inden du er tilbage, kan du også beundre slottets arkitektur fra søsiden. Endnu en dag i ugens løb er afsat til at udforske området nærmere. Du kommer til at besøge det dejlige vinområde Valpolicella, der ligger lidt mod øst, ca. 40 km fra Sirmione og 13 km fra Verona. Det er et område som både er rigt på historie og smuk natur. Du skal besøge en familiedrevet vingård i hjertet af Valpolicella. Du får naturligvis en tur i vinmarkerne og du skal besøge den underjordiske "bottaia", hvor du kan prøvesmage en del af vinene direkte fra vintønderne og terracotta amforaer. Efter turen skal du prøvesmage nogle af de mest kendte vine fra Valpolicella som Ripasso, Amarone og Recioto - og de akkompagneres af lokale specialiteter. Når det kommer til opera, er vi overbeviste om, at du kommer til at få en uforglemmelig oplevelse i den romantiske by Verona med den gamle åbne arena. Verona ligger ca. 38 km fra Sirmione, og byder på et hyggeligt centrum med smalla gader, gode restauranter og shopping. Du skal naturligvis se Julies balkon, og andre steder som figurerer i historien om Romeo og Julie.

Der er meget mere at se og opleve


Rundt om søen er der et utal af spændende byer og områder som er et besøg værd. For blot at nævne nogle få, kan vi tage Lazise, Garda og Bardolino mod syd, men også Malcesine med den spændende svævebane. Har du tid til overs, skal du næsten også besøge den lille vandmøllelandsby Borghetto sul Mincio, som går for at være en af Italiens smukkeste landsbyer.

Du bor på et komfortabelt firstjernet hotel

Du bor i et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteterne er som minimum satellit TV, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Dagsprogram

Detta är ett förslag på hur ditt dagsprogram kan se ut. Operan ligger dock alltid dag två.
- Dag 1 – Du ankommer til Gardasøen
- Dag 2 – Verona och operaaften
- Dag 3 – Oplev Valpolicella vinesmagning
- Dag 4 – Se Sirmione fra søsiden
- Dag 5 – Opdag søens øvrige byer
- Dag 6 – Tag dig evt. en hviledag ved poolen
- Dag 7 – Opdag vindistriktet ved Gardasøen
- Dag 8 – Hjemrejse, eller fortsæt rejsen i Italien

Priser og afrejseinformation

Du søger som nævnt på et 7 nætters ophold. Operaen ligger altid på dag 2, dvs. dagen efter din ankomst til hotellet. Så hvis du vil til opera den 12/7 skal du søge på perioden 11/7-18/7 osv. Hvad totalprisen inkluderer, kan du se under rubrikken "Prisen inkluderer".

Da det er ankomstdag og operadag som er afgørende for programmet, ligger vinsmagning og bådtur de dage hvor det passer bedst. De nøjagtige dage oplyses, når du har bestilt. På det tidspunkt får du også navnet på den vingård du skal besøge.

Prisen inkluderer:
- Syv nætter på Palace Hotel eller lignende
- Parkering på hotellet
- Privat bådtur i Sirmione
- Besøg på vingård i Valpolicella med prøvesmagning af vine og lokale produkter
- Operabillet til unummereret plads på stentrin

Prisen inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller lejebil)
- Øvrige måltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet som ikke er nævnt under inkluderet

Operaen Aida

Operaen Aida bliver spillet på følgende datoer i 2019: 22/6, 27/6, 5/7, 9/7, 12/7, 21/7, 24/7, 28/7, 3/8, 9/8, 18/8, 25/8, 28/8, 31/8, 3/9 og 7/9. Ved ekstremt dårligt vejr forbeholder arrangørerne sig for retten til at aflyse forestillingen.

 
 
search map