Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Kristall Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor lidt uden for Desenzano, og der er ca. 1,3 km til Piazza Malvezzi og lystbådehavnen, og du har flere hyggelige spisesteder at vælge imellem inden for kort gangafstand, ligeledes kort til bademuligheder, hvis søen lokker mere end poolen.

Poolen ligger i midten

Kristall Lago består af to seperate bygninger med have og et dejlige poolområde i midten. Her er pool til dig som voksen, men også til børnene, så de også kan svale sig på de varme sommerdage. Ved poolen er der solstole til rådighed. Da du har mulighed for at selv at lave mad, kan du hurtigt og enkelt komme hjem til en snack og noget køligt at drikke i dagens varmeste timer. Foruden børnepoolen er her en lille legeplads, hvor de kan slå sig løs.

Læs mere om Kristall Lago

Du kan gå ned til søbredden

Som sagt har du inden for kun 500 meter de første restauranter og de første badesteder. Du kan også slentre til Spiaggia Feltrinelli, som ligger ca. 800 meter væk. Her er du i begyndelsen af byen, og det ene spisested efter det andet begynder at dukke op, det samme gælder for barerne. På Kristall Lago der ingen bar, men en drikkevaremaskine. Der er grillfaciliteter samt vaskeservice mod betaling.

Hvis du gerne vil tage på dejlige udflugter kan du bl.a. besøge det maleriske Sirmione, som du har kun 11 km væk. Vender du blikket nordpå, kommer du til Salò, og ca 54 km nord for Desenzano ligger en anden og meget omtalt by, Limone sul Garda.

Lejlighed med balkon og terrasse

Der er 80 lejligheder, og de har alle balkon eller terrasse (ikke stueetagen). Foruden køkkenhjørne har de aircondition, TV, sikkerhedsboks, telefon og badeværelse med bruser/badekar. De har brødservice på hotellet så kontakt receptionen dagen inden, så får du at vide eksakt, hvordan det fungerer. Wi-Fi har du ved receptionen.

Lejlighederne på Kristall Lago

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Fællesrum med køkkenhjørne og sovesofa for 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 45 kvm. Balkon el. terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse m. søudsigt og balkon/terrasse

Fællesrum med køkkenhjørne og sovesofa for 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 45 kvm. Balkon el. terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map