Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Kristall Lago

 
Kristall Lago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Kristall Lago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor lidt uden for Desenzano, og der er ca. 1,3 km til Piazza Malvezzi og lystbådehavnen, og du har flere hyggelige spisesteder at vælge imellem inden for kort gangafstand, ligeledes kort til bademuligheder, hvis søen lokker mere end poolen.

Poolen ligger i midten

Kristall Lago består af to seperate bygninger med have og et dejlige poolområde i midten. Her er pool til dig som voksen, men også til børnene, så de også kan svale sig på de varme sommerdage. Ved poolen er der solstole til rådighed. Da du har mulighed for at selv at lave mad, kan du hurtigt og enkelt komme hjem til en snack og noget køligt at drikke i dagens varmeste timer. Foruden børnepoolen er her en lille legeplads, hvor de kan slå sig løs.

Læs mere om Kristall Lago

Du kan gå ned til søbredden

Som sagt har du inden for kun 500 meter de første restauranter og de første badesteder. Du kan også slentre til Spiaggia Feltrinelli, som ligger ca. 800 meter væk. Her er du i begyndelsen af byen, og det ene spisested efter det andet begynder at dukke op, det samme gælder for barerne. På Kristall Lago der ingen bar, men en drikkevaremaskine. Der er grillfaciliteter samt vaskeservice mod betaling.

Hvis du gerne vil tage på dejlige udflugter kan du bl.a. besøge det maleriske Sirmione, som du har kun 11 km væk. Vender du blikket nordpå, kommer du til Salò, og ca 54 km nord for Desenzano ligger en anden og meget omtalt by, Limone sul Garda.

Lejlighed med balkon og terrasse

Der er 80 lejligheder, og de har alle balkon eller terrasse (ikke stueetagen). Foruden køkkenhjørne har de aircondition, TV, sikkerhedsboks, telefon og badeværelse med bruser/badekar. De har brødservice på hotellet så kontakt receptionen dagen inden, så får du at vide eksakt, hvordan det fungerer. Wi-Fi har du ved receptionen.

Lejlighederne på Kristall Lago

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Fællesrum med køkkenhjørne og sovesofa for 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 45 kvm. Balkon el. terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse m. søudsigt og balkon/terrasse

Fællesrum med køkkenhjørne og sovesofa for 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 45 kvm. Balkon el. terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Kristall Lago

Læs personlige anmeldelser af Kristall Lago som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Kristall Lago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækker pool

Venligt og serviceminded personale. Men utroligt lydt.

Læs mere
 
search map