Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Villa Maria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i en stor, smuk park

Hotel Villa Maria ligger i en 15.000 kvm. stor, velholdt park, og tilbyder sine gæster det perfekte miljø til en ferie fyldt med velbehag, sport og afslapning ved den populære og smukke Gardasø (300 m.). Du kan gå til centrum af Desenzano del Garda (ca. 2 km), og for dig, der ankommer med tog, ligger stationen ca. 1,5 km. fra Hotel Villa Maria.

Lær det pragtfulde område at kende

Und dig selv en romantisk middag på den store veranda i hotellets restaurant "Catullo", med udsigt over den frodige have. Denne charmerende art-niveau villas beliggenhed gør, at du kan nyde områdets naturlige, kulturelle og historiske seværdigheder. Få tips og råd fra det venlige og højt kvalificerede personale til, hvad du kan se og foretage dig i området - her er f.eks. flere golfbaner, men også vinmarker og masser af kultur. Den smukke natur venter også på dig, og hvis ikke du tager bilen er der gode muligheder for at vandre eller cykle. Der er også forskellige muligheder for vandsport på søen.

Slap af med halvpension

Drik en cocktail i baren og lad dit blik glide ud over det flotte poolområde, som er omgivet af palmer. Hotel Villa Maria tilbyder halvpension med morgenmad og a la carte-middag med bordservice. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Hotellet har ikke færre end to restauranter: Den tidligere nævnte Catullo (åben 5. marts - 4. juni og 10. september - 1. november) og Villa Liberty/Lago (åben 4. juni - 10. september). Gå ikke glip af hotellets madpakke-tilbud, når du skal ud på en længere dagstur i de skønne omgivelser.

Arbejde og afslapning i skøn harmoni

Kombiner en eventuel forretningsrejse med velfortjent afslapning. Hotel Villa Maria tilbyder sine gæster veludstyrede konferencerum og trådløst internet. Hotellet har også garage og en stor parkeringsplads, hvor du mod betaling kan bestille plads i forvejen.

På Hotel Villa Maria får du kort sagt den perfekte beliggenhed, mange faciliteter, nærhed til centrum og masser af muligheder for at nyde den pragtfulde Gardasø.

Læs om værelserne på Hotel Villa Maria

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map