Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Tripoli

 
Hotel Tripoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tripoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Tripoli har intet at gøre med Ghadaffi eller Libyen. Her befinder du dig tværtimod ved den ærkeitalienske Gardasø; Italiens største og måske smukkeste sø. Hvor hotellets navn stammer fra, kan vi ikke fortælle dig, men vi kan love dig, at du kommer til at bo på en fantastisk beliggenhed, lige overfor Desenzano del Gardas pittoreske havn.

Det er også ensbetydende med, at du bor kun et stenkast fra Desenzano del Gardas historiske centrum, hvor du kan finde restauranter, barer, isbutikker, med mere.

Et godt sted til par der skal nyde nogle hyggelige dage ved Gardasøen

Togstationen er omkring 800 meter væk, og inden for behagelig gåafstand finder du færgerne, bådene og vandflyene, som kan føre dig rundt på en spændende sightseeing-tur på den storslåede Gardasø.

Noget af det, du uden tvivl vil holde af under din ferie på hotellet, er at nyde din morgenkaffe på den udendørs terrasse foran, mens du betragter livet, som det så småt begynder på boulevarden om morgenen. Overalt på hotellet har du adgang til Wi-Fi, og hvis du har behov for at vaske tøj, er der vaskeservice.

Generelt er Hotel Tripoli populært blandt folk, der er på rundrejse, og det betyder, at de fleste blot bliver et par nætter på hotellet, der især egner sig godt til par. Hver morgen kan du sætte dig til morgenbordet ved morgenmadsbuffeten, der er tilgængelig mellem kl. 7.30 og 10.30 i morgenmadssalen.

Læs mere om Hotel Tripoli

Friske og rummelige værelser

Hotel Tripoli har kun 23 værelser, så det er et lille, intimt sted. Værelserne er friske, rummelige og komfortable. Du kan igennem In-Italia vælge mellem dobbeltværelse med og uden morgenmad, men hotellet har også trippel- og familieværelser. Alle værelser har: Satellit-tv, Wi-Fi, aircondition og pengeboks.

Læs om værelserne på Hotel Tripoli

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Tripoli

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tripoli som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tripoli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Tredje stop

Desenzano er en livlig by med utallige restauranter at vælge imellem

Læs mere
 
search map