Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Tripoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Tripoli har intet at gøre med Ghadaffi eller Libyen. Her befinder du dig tværtimod ved den ærkeitalienske Gardasø; Italiens største og måske smukkeste sø. Hvor hotellets navn stammer fra, kan vi ikke fortælle dig, men vi kan love dig, at du kommer til at bo på en fantastisk beliggenhed, lige overfor Desenzano del Gardas pittoreske havn.

Det er også ensbetydende med, at du bor kun et stenkast fra Desenzano del Gardas historiske centrum, hvor du kan finde restauranter, barer, isbutikker, med mere.

Et godt sted til par der skal nyde nogle hyggelige dage ved Gardasøen

Togstationen er omkring 800 meter væk, og inden for behagelig gåafstand finder du færgerne, bådene og vandflyene, som kan føre dig rundt på en spændende sightseeing-tur på den storslåede Gardasø.

Noget af det, du uden tvivl vil holde af under din ferie på hotellet, er at nyde din morgenkaffe på den udendørs terrasse foran, mens du betragter livet, som det så småt begynder på boulevarden om morgenen. Overalt på hotellet har du adgang til Wi-Fi, og hvis du har behov for at vaske tøj, er der vaskeservice.

Generelt er Hotel Tripoli populært blandt folk, der er på rundrejse, og det betyder, at de fleste blot bliver et par nætter på hotellet, der især egner sig godt til par. Hver morgen kan du sætte dig til morgenbordet ved morgenmadsbuffeten, der er tilgængelig mellem kl. 7.30 og 10.30 i morgenmadssalen.

Læs mere om Hotel Tripoli

Friske og rummelige værelser

Hotel Tripoli har kun 23 værelser, så det er et lille, intimt sted. Værelserne er friske, rummelige og komfortable. Du kan igennem In-Italia vælge mellem dobbeltværelse med og uden morgenmad, men hotellet har også trippel- og familieværelser. Alle værelser har: Satellit-tv, Wi-Fi, aircondition og pengeboks.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map