Anmeldelser af Hotel Sole e Fiori

 
Hotel Sole e Fiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole e Fiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sole e Fiori

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sole e Fiori som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sole e Fiori. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren fra Store Heddinge boede på Hotel Sole e Fiori i Desenzano del Garda fra d. 28. til d. 31. juli 2007.

Hotellet i Desenzano levede ikke helt op til de forventninger vi havde fået ud fra hjemmesiden. Værelserne var udmærkede men lidt slidte. Altanen var direkte kedelig med et par almindelige træstole og en halvdårlig udsigt til et par store træer, en trafikeret vej og et garageanlæg. Tagterrassen på 5. sal var en rodebutik uden lys om aftenen og der var da heller ingen ud over os der brugte den. Det var lidt syndt for man havde en dejlig udsigt over byen og søen. Når det er sagt, havde vi trods alt et godt ophold på hotellet også. Personalet var søde og imødekommende og selvom hotellet var noget slidt, så var der hvad der skulle være og beliggenheden, tæt på søen, centrum og havnen kan vi bestemt ikke klage over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gitte og familie fra Kgs.Lyngby boede på Hotel Sole e Fiori i Desenzano del Garda fra d. 21. til d. 23. juni 2007.

Vi kan varmt anbefale hotellet - et hyggeligt, rent og fint familiehotel med sublim service. Til en yderst rimelig pris. Det ligger fint - 2 minutters gang fra søen hvor man kan bade og 2 minutters gang fra centrum. Desenzano Del Garda er en rigtig anbefalelsesværdig by - meget smuk og slet ikke så turistet som eksempelvis byen Garda.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map