Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Primavera

 
Hotel Primavera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Primavera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Central beliggenhed lige ved togstationen

Beliggenheden er lige mellem togstationen og Desenzano del Gardas centrum, hvor du finder et stort udvalg af barer, restauranter, terrasser og isbutikker. Til søens bredder har du kun en kort gåtur, og hvis du vil på stranden, kan du leje en cykel, tage en bus eller køre i bil.

Inden for sæsonen skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads. Dette gælder dog for langt de fleste steder i Italien, Gardasøen er her ingen undtagelse.

Et slaraffenland af aktiviteter i den skønne natur

Der er flere muligheder for leje udstyr til og tage kurser i diverse former for vandsport, både ved søbredden og på strandene. Alt fra windsurfing til bådudlejning er tilgængeligt, eller hvad med at prøve et "paddle board", hvor du står op som på et surfbræt, men padler dig frem, som når du sejler kano?

Hvis du er i humør til at cykle, anbefaler vi dig at leje en cykel og køre til Sempione. Rundt om søen finder du smukke cykelstier, med uforglemmelige udsigter over Gardasøen og de majestætiske bjergkæder i baggrunden.

Slap af på terrassen

Hotel Primavera er et enkelt hotel, med et lidt slidt interiør, der uden tvivl har set bedre dage, men personalet er meget opmærksomt på gæsterne, og du vil opleve en fin service. Om morgenen kan du nyde en god kop kaffe på den udendørs terrasse, inden du skal på eventyr på søen eller i dens naturskønne omgivelser. Hvis du skal bruge din laptop til at planlægge dagens ekskursioner, er det praktisk, at du har adgang til Wi-Fi i lobbyen.

Baren er åben 24 timer i døgnet, og der er en læsesal og en morgenmadssal.

Hvis du ankommer i bil, er der gratis parkering ved hotellet. Andre faciliteter, du kan nyde godt af, er natportier og room service efter forespørgsel.

Læs mere om Hotel Primavera

22 enkle, men komfortable værelser

Hotellet tilbyder 22 værelser, som er dekoreret på en ganske enkel måde, men som dog samtidig er komfortable. Hvert værelse har et privat badeværelse med bruser, direkte telefon, satellit-tv og pengeboks. Standardværelserne har aircondition og balkon på forespørgsel. Der er også trippelværelser og familieværelser på hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map