Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Piroscafo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lille hyggelige familiedrevne hotel ligger lige ned til den gamle havn i Desenzano. Hotellet er blevet istandsat fra ende til anden for få år siden, og fremstår rigtig hyggeligt og charmerende udefra. Nogle få af værelserne er meget enkelt indrettet og lever ikke helt op til det indtryk man ved første øjekast får af hotellet, det skal dog bemærkes, at de er rene og velholdte. Endelig er omgivelserne yderst charmerende, og serviceniveauet på hotellet imødekommende

Morgenmad på den skyggefulde terrasse

Under den store arkade foran hotellet er der dejligt skyggefuldt i de varme dagstimer, og her serverer hotellets bar kølige drikkevarer, lige som man kan spise sin morgenmad her i sommerperioden, accompagneret af den hær af små mænd og maskiner, som hver dag sørger for at området omkring havnen er "klinisk" rent. Morgenmaden serveres som buffeet fra det store kolde bord. Fra den store hyggelige solrige terrasse på første sal har du en romantisk udsigt over den lille havn og de mange caféer, der ligger rundt om den. Og når solen skinner, kan du slikke sol fra en solseng netop her.

Læs mere om Hotel Piroscafo

Uovertruffen beliggenhed

Med sin centrale position er hotellet ideelt for dem, der ønsker at bo midt i den livlige by og tæt på bådfarten, men samtidig ikke ønsker at være på de mest larmende strøg. Her er ca. 1 km til nærmeste strand. En yderligere fordel ved at bo i Desenzano er, at byen har togstation og usædvanligt mange gode restauranter og vinbarer. Der er mulighed for parkering i garage få hundrede meter fra hotellet (6-9 € per døgn), og ellers ligger den offentlige parkering ikke langt væk.

Værelser med og uden havneudsigt

Alle hotellets 32 værelser har badeværelse/toilet, satellitfjernsyn, telefon og gratis wi-fi. Værelserne er ikke så store, nogle med udsigt over havnen. Disse koster naturligvis mere, men er alle pengene værd. De øvrige værelser vender mod en lille lukket baggård. En del af disse sidstnævnte værelser er nyrenoverede. De nye værelser kan ønskes ved bestilling, men ikke garanteres. Det skal bemærkes, at ingen af hotellets tremandsværelser vender ud mod havnen. En del af hotellets værelser har kun adgang ad trapper. Er det nødvendigt at skulle bruge elevatoren bedes dette oplyst ved bestilling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Du Lac

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map