Anmeldelser af Hotel Mayer & Splendid

 
Hotel Mayer & Splendid er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mayer & Splendid er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Mayer & Splendid

Læs personlige anmeldelser af Hotel Mayer & Splendid som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Mayer & Splendid. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Vejle Ø boede på Hotel Mayer & Splendid i Desenzano del Garda fra d. 23. til d. 26. juli 2006.

Turen gik fint tak.

Hotellet i Desenzano var et fint gammelt hotel, og værelset og badeværelset var stort og rent, men bar præg af at det var et gammelt hotel, så det var lidt mørkt og slidt. Det så dog ud som om at noget af hotellet var blevet moderniseret. Vi havde en dejlig stor altan med udsigt over søen. Kørsel frem til hotellet er lukket i week-enden, hvor der bliver sat afspærring op i form af pullerter der skydes op i kørebanen, men kommer man langs havnen østfra er der et samtaleanlæg ved afspærringen. Hotellet kan så sænke afspærringen. Det kan anbefales at leje en speedbåd og se området fra vandsiden. Bådene udlejes lige over for hotellet, og det kræver ikke speedbådskørekort til både under 40 hk, hvilket er fuldt tilstrækkeligt til at komme godt omkring. Vi betalte 135 Euro for 3 timer inklusiv brændstof.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map