Hotel i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Hotel Lido International

 
Hotel Lido International er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lido International er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Desenzano del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Lido International ligger lige ud til søen med panoramisk udsigt til Sirmione-halvøen. Her bor man i rolige omgivelser ca. 1 km fra Desenzanos gamle bydel, dog lige ved centrum.

Dette 4-stjernede hotel råder over 24-timers reception, privat parkeringsplads, flot have med panoramisk terrasse ned til søen og flot svømmebassin. På hotellet er der elevator, aircondition i alle fællesrum, bar og restaurant. Der er få parkeringspladeser tilknyttet hotellet. Restauranten serverer morgenmad bestående af buffet. Middagen byder på et udvalg af flere menuer samt salat- og grøntsagsbuffet.

Læs mere om Hotel Lido International

Er man til golf, så er her også mulighed for dette på de nærliggende golfbaner Golf Club Verona (ca. 30 km), Golf Villafranca (ca. 25 km) og Franciacorta golfbane (ca. 45 km). Her får man fordelagtige priser, hvis man er gæst på Hotel Lido Internationale .

Hotellets 36 værelser råder alle over telefon, sikkerhedsboks, aircondition, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Comfort- og superior-værelserne kan fås med søudsigt til en lidt højere pris. Balkon kan ikke garanteres. Hotellets to Suite-værelser ligger i stueetagen og råder begge over både terrasse og søudsigt. Bemærk at der kun er mulighed for én eller to ekstra opredninger i suite-værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map